NEVEROVATNO!

"IZBACIO SAM MAJKU I SESTRE SA MOJE SVADBE ZBOG NJIHOVE GLUPE ŠALE": Mladoženja smatra da je taj potez bio nedopustiv

Mladoženja izbacio majku, ali i ostale članove porodice, sa svadbe zbog neumesnog postupka i misli da uopšte nije pogrešio.

Porodica
20:12h Autor:
"IZBACIO SAM MAJKU I SESTRE SA MOJE SVADBE ZBOG NJIHOVE GLUPE ŠALE": Mladoženja smatra da je taj potez bio nedopustiv
Mladoženja izbacio majku sa svadbe zbog njene glupe šale, Foto: Shutterstock

Vrlo simpatičan muskarac (33) je sa svoje svadbe izbacio i sestru i majku, a uzrok ovom nesvakidašnjem postupku je njihova šala koja je otišla baš predaleko. Naime, sve je opisao u svojoj objavila na društvenoj mreži "Reddit" i pitao je ljude da li je njegov postupak bio na mestu.

Kako je istakao, potiče iz velike porodice, koju uglavnom čine žene – tetke, rođake, ali i majka, maćeha, polusestra i baka. Takođe, dodaje je da su sve dame iz familije poznate po tome što uživaju da se šale i stalno se međusobno zadirkuju i provociraju.

- One su kao neka toksična jedinica zadirkivale i zafrkavale svaku novu ženu koja uđe u porodicu postavljajući joj "testove’" da bi videle da li ta nova žena zaslužuje da bude deo familije - započinje priču mladić, akter jednog od najluđih venčanja za koje ste čuli.

mlada i mladoženja, svadba, Vencanje
foto: Shutterstock

Međutim, kada je upoznao devojku sa kojom se na kraju i oženio, zričito je rekao svojoj porodici da ne smeju da je maltretiraju na bilo koji način. Ali, one to nisu ispoštovale . naprotiv. Komentarisale su njen posao i izgled, krijući od rođaka, i to na Fejsbuku. Saznavši šta su uradile, istog momenta ih je naterao da se izvine, inače im je zapretio da nijedna od njih neće biti pozvana na venčanje

- Svi su se odmah izvinili i doneli poklone za moju ženu. A onda su stvari eskalirale - otkriva.

Na sam dan svadbe članovi njegove porodice su želeli da se našala sa mladom, uprkos svim upozorenjima. Imali su na umu da svi dođu obučeni u belom, da bi izazvali neku njenu reakciju zbog venčanice u istoj boji, misleći da je to super fora. Srećom, mladoženja je saznao šta smeraju na vreme.

venčanje
foto: Shutterstock

-Brat me je upozorio pa sam najavio da ću ih sve izbaciti, uključujući i moju mamu, ako se bilo ko od njih pojavi u belom - napisao je.

Međutim, iako su ga članovi porodice ubeđivali da to nije istina i kako to ne bi njemu nikako učinili - svi do jednog su se pojavili u belom na ceremoniji. Mladoženja nije mogao da veruje svojim očima, kada ih je ugledao. Rekao im je da odmah napuste svadbu. Ostao je nepokolebljiv do kraja, te je i majku, čak, izbacio, a njegov postupak su svi pratili bez daha.

- Pretio sam da ću preduzeti oštrije mere i moja mama je bila ljuta, govorila mi je da se sklonim, ali je nisam pustio unutra. Naterao sam je da ode dok su muškarci u porodici gledali zapanjeni. Moj tata je bio na mojoj strani i podržao me je - rekao je mladoženja.

Sa druge strane, i mlada je bila razočarana takvim postupcima njegove porodice, smatrajući da je ta šala, zapravo, nepoštovanje nje.

tužna mlada
foto: Shutterstock

- Moj rođak me je kasnije osudio na društvenim mrežama rekavši da sam izbacio sve žene sa venčanja jer je moja žena bila toliko nesigurna da nije mogla da podnese prisustvo drugih žena na svom venčanju - naglašava momak.

Da stvar bude još neverovatnija, njegova majka je kasnije tražila da zajedno sa ženom dođe kod nje i izvini joj se, a iz svega su ga isključili.

Usledila je lavina komentara na "Redditu", a samo neki su:

  • Tvoja porodica je toksična i tako sam tužna zbog toga šta su uradili tvojoj ženi, ali i toliko srećna zbog nje, što ima muža koji će je podržavati i čuvati je.
  • Šala je samo šala ako se svi na kraju smeju. U suprotnom, to je samo maltretiranje. Bravo što stojite na svom mestu i podržavate svoju ženu. Zapamtite da niste vi pokvarili dan, već svi ostali.
  • Bravo što ste se zauzeli za svoju suprugu. Dobro ste to izneli, ali emotivni ucenjivači koriste porodicu da bi izvršili pritisak na žrtve da pristanu na zlostavljanje.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs