rešene dileme

UMRLICA KRALJICE ELIZABETE JE MNOGO TOGA OTKRILA: Zna se uzrok smrti, ali i ko je zaista bio uz nju u POSLEDNJEM MINUTU

Najzda je objavljen pravi uzrok smrti kraljice Elizabete II!

Porodica
23:04h Autor:
UMRLICA KRALJICE ELIZABETE JE MNOGO TOGA OTKRILA: Zna se uzrok smrti, ali i ko je zaista bio uz nju u POSLEDNJEM MINUTU
Koji je pravi uzrok smrti kraljice Elizabete II?, Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta II umrla je od starosti zvanično je potvrđeno! A javnost je danas dobila još jednu priliku da oda počast preminulom monarhu, kako je u zamku Vindzor otvorena kapela u kojoj je sahranjena od 19. septembra.

Kraljica Elizabeta II
foto: Profimedia

Državna evidencija Škotske objavila je deo izvoda iz matične knjige umrlih kraljice Elizabete u kojoj jasno stoji da je glavni uzrok smrti bila starost, iako se u medijima spekulisalo brojnim drugim mogućnostima. Takođe, u umrlici je istaknuto da je preminula u 15.10 h po zapadnoevropskom vremenu u dvorcu Balmoral, što ukazuje na to da je javnost za ovu tužnu vest saznala tek nekoliko časova kasnije.

Umrlica kraljice Elizabete
foto: Privatna arhiva

Takođe, informacije koje su danas objavljenje potvrđuju činjenicu da je samo najstariji sin kralj Čarls III bio uz svoju majku u njenim poslednjim trenucima 8. septembra.

Kamila Parker, Kralj Čarls III
foto: Profimedia

Iako se pisalo da je u tim momentima uz kraljicu bila i princeza Ana, ispostavilo se da nije tačno, jer sledeći podaci govorre drugačije - avion u kojem su bili prinčevi Vilijam, Edvard, Endru i prineza Ana sleteo je na aerodrom u Aberdinu u 15.52h, a oni su u Balmoral stigli u 17.11 h.

Umrlica kraljice Elizabete
foto: Privatna arhiva

Sa druge strane, avion kojim je Hari otputovao u Škotsku poleteo je sa aerodroma Luton tek u 17.35 h. A dok je on još bio u putu, Palata je potvrdila kraljičinu smrt u 18.31 h. Vojvoda od Saseksa stigao je na imanje u 19.52 h.

Princ Hari
foto: Profimedia

Iako se u početku isticalo da je samo Hari propustio šansu da se oprosti od svoje bake, ovaj dokument je otkrio da je tu priliku imao samo sadašjni kralj Velike Britanije Čarls III.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs