Parna stanica

Peglanje se vratilo u modu: Na vama je samo da uživate u rezultatima svog rada!

Shvatila sam danas – peglanje se vratilo u modu! Barem kada je reč o mojoj kući

Porodica
Autor:
Peglanje se vratilo u modu: Na vama je samo da uživate u rezultatima svog rada!
Foto: Promo

Punih deset godina mučila sam se sa nekom nasleđenom peglom. Pošto je ista bila korišćena nekoliko godina pre nego što je došla u moju kuću, peglanje je bilo pravo mučenje.

Odlučila sam da malo počastim sebe, ali i prištedim snagu, pa sam kupila Perfect Care Elite parnu stanicu koja je lagana kao perce, a kada prelazi preko tkanine iza nje ostaje vrhunski ispeglan veš. Zamislite samo moje oduševljenje kada sam peglu koja je u mojoj porodici bila oko 10 godina zamenila ovim čudom od tehnike!

foto: Promo

Pre je peglanje bilo „muka živa“: to pritiskaj najjače što možeš, to guraj, ma užas. Kunem vam se da sam zbog te tehnike peglanja polomila dva stola za peglanje.

Sada znam da Perfect Care Elite parna stanica može da izravna i haljinu okačenu na ofingeru. A znate li zašto?

Savremene parne stanice rade pod pritiskom od 6,5 do 8 bara, imaju posudu sa vodom kapaciteta 1,8 l i dodatnu količinu pare od 490 grama. Tu je i turbo opcija sa dodatnom parom, a sve to zajedno znači da i najdeblju tkaninu i najupornije nabore može veoma lako i veoma brzo da ispegla, bilo da je držite na stolu za peglanje ili na nekom vertikalnom delu.

A znate li šta je najbolje vezano za ovu parnu stanicu? Nema podešavanja temperature!

foto: Promo

Perfect Care Elite parna stanica je podešena na optimalnu temperaturu koja je idealna za sve vrste materijala, što znači da nema više razmišljanja da li ću ovu košulju da uništim, da li će ova tkanina da se skupi od vrućine i sličnih briga...

Sada razumete zašto mi je peglanje postalo omiljena aktivnost. Toliko sam oduševljena ovim uređajem da ne mogu da prestanem da istražujem šta sve ona može!

Zamislite: ova parna stanica koristi običnu česmovaču! Uzmete lepo Perfect Care Elite parnu stanicu, skinete sa nje posudu za vodu, sipate svežu vodu ispod česme i vratite posudu na peglu.

foto: Promo

I nema potrebe da brinete za kamenac, jer ona odvaja kamenac iz vode, koji vi možete jednostavno da istresete iz pegle odvrtanjem posebnog ventila za kamenac!

Radiće čak i ako skinete deo za vodu, pa sve dok ne napunite nove količine vode. Niste ograničeni vremenom usled nedostatka vode pa možete da peglate satima. I nemojte da se brinete za potrošnju struje, jer ova parna stanica ima ECO režim uštede električne energije.

Perfect Care Elite parna stanica se postarala da sve ide perfektno, a na vama je samo da peglate i uživate u rezultatima svoga rada! Olakšajte sebi život i uverite se sami šta je to savršeno jednostavno peglanje!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs