Vaš najbolji pomoćnik

Peglanje je najomraženiji kućni posao: Otkrili smo kako da dvostruko brže ispeglate gomilu veša!

Kako pretvoriti ovaj omraženi posao u zabavu i završiti ga dvostruko brže?

Lifestyle
11:35h Autor:
Peglanje je najomraženiji kućni posao: Otkrili smo kako da dvostruko brže ispeglate gomilu veša!
Foto: Envy Croatia

Pored svih obaveza koje imamo svakog dana i brzog načina života koji dominira danas u životu svakog od nas, višesatno peglanje gomila i gomila veša nikome nije omiljeno.

Ipak, još gora opcija je da ostavljamo opran veš da se gomila i čeka peglanje. Ali, peglanje je obavezno ne samo da bismo izgledali uredno, već i da bismo uklonili eventuale nečistoće i bakterije koje se mogu zadržati na odeći nakon pranja na nižim temperaturama...

Kako pretvoriti ovaj omraženi posao u zabavu i završiti sa peglanjem dvostruko brže?

Mnoge žene bi sve dale kada bi postojalo nešto što bi pomoglo da ovu obavezu završimo mnogo brže i lakše, i da slobodno vreme iskoristimo na zanimljiviji način od višesatnog bdenja nad daskom za peglanje...

Pronašli smo savršenog pomoćnika koji će nam nadalje svaki put pomoći da skratimo vreme peglanja, a da pritom uživamo u savršeno ispeglanoj tkanini, bilo da je u pitanju odeća, posteljina, čak i zavese!

Philips parna stanica
foto: Envy Croatia

Philips PerfectCare Elite Plus parna stanica za savršeno jednostavno peglanje stvorena je da perfektno ispegla sve tkanine, od teksasa do svile, i to bez podešavanja temperature, jer OptimalTemp tehnologija omogućava peglanje svih vrsta tkanina na optimalnoj temperaturi, bez podešavanja!

Uz ovu fenomenalnu osobinu, više nema rizika da ćete progoreti osetljivu tkaninu, a snažna para pomoću koje PerfectCare Elite Plus parna stanica radi, ispravljaju i najupornije nabore u samo jednom potezu zahvaljujući pametnom senzoru DynamiQ, koji tačno zna kada se i kako pegla pomera i u skladu sa time osigurava izbacivanje savršenog mlaza pare – kada senzor oseti pokrete, automatski ispušta dovoljnu količinu pare, a kada prestanete da pomerate peglu, izbacivanje pare prestaje.

Philips PerfectCare Elite Plus parna stanica poseduje i režim rada Silent Steam, za najtiše moguće peglanje.

Ovaj model pegle radi pod pritiskom max 8 bar, a poseduje odvojivu posudu za vodu zapremine 1,8 litara, što je dovoljno za peglanje bez prestanka punih dva sata.

Philips parna stanica
foto: Envy Croatia

Ova parna stanica ne zahteva destilovanu vodu, već možete koristiti običnu česmovaču, a kada bude vreme za čišćenje od kamenca, ova pametna pegla će vas sama upozoriti.

Sa PerfectCare Elite Plus parnom stanicom konačno možete da se opustite i zaboravite na čuvenu nedomicu kad izađete iz kuće: "Jesam li isključila peglu?" Ova parna stanica sama se gasi nakon deset minuta mirovanja!

Osim toga, ova parna stanica idealna je i za vertikalno peglanje, pa lako možete na brzinu ispeglati košulju koja visi na ofingeru ili zavese bez da ih skidate sa garnišne.

Kad jednom uzmete Philips PerfectCare Elite Plus parnu stanicu u ruke, više nećete želeti ni jednu drugu peglu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs