Vaš savršen pomoćnik

PEGLANJE NIJE ZAHTEVAN POSAO: Sve dok u kući imate OVO!

"Koliko ja vidim ti nemaš problem sa peglanjem, nego sa peglom", rekla mi je prijateljica. I bila je u pravu!

Enterijer
14:40h Autor:
PEGLANJE NIJE ZAHTEVAN POSAO: Sve dok u kući imate OVO!
Foto: Philips.rs

Dugo sam mislila da sam ja jedina osoba na ovom svetu koja se ne snalazi sa peglom. Za mene je taj posao bio neverovatno komplikovan. Opeglati košulju, a da na njoj nema nabora, bilo je za mene teško kao kvantna fizika.

I dok sam se jednom prilikom žalila prijateljici kako moram da ispeglam gomilu veša, te kako ne mogu da pogledam peglu koja se lepi za thaninu, progoreva je, gužva, pa na kraju obavezno oštetim omiljene odevne predmete, drugarica me pažljivo saslušala i rekla:

"Koliko ja vidim ti nemaš problem sa peglanjem, nego sa peglom! Treba ti druga pegla!"

Dugo sam razmišljala o ovoj njenoj rečenici pa sam odlučila da ipak potražim adekvatan aparat, jer :"Možda stvarno nije do mene, već do pegle!"

Čim sam ušla na vrata prodavnice za belu tehniku, odmah me privukla Philips parna stanica. Izgledala je kao poslednje čudo tehnike. Prodavačica mi je rekla da upravo ta parna stanica garantuje savršeno jednostavno peglanje.

Parna stanica
foto: Philips.rs

Pa to mi je trebalo! Dalje od toga nisam ni htela da znam, ali mi je ona rekla da Philips parna stanica ima OptimalTemp tehnologiju te da može da pegla sve tkanine od teksasa do svile i to bez podešavanja temperature.

"Bez obzira da li peglate svilenu haljinu ili teksas farmerke, nije potrebno podešavati temperaturu (na stanici ni ne postoji opcija podešavanja) ili sortirati odeću. Garantovano neće doći do progorevanja odeće," kaže mi prodavačica, a ja ne mogu da verujem svojoj sreći što sam našla pravu peglu za sebe.

Odlučim da isprobam peglu, odvajam je od stanice i osetim da je neverovatno lagana, nema ni kilogram težine. Čitam da radi pod pritiskom od max 8.5 bar, generiše dodatnu količinu pare do 700g, te kako ima odvojivu posudu za vodu od 1.8l, sistem za uklanjanje kamenca Easy De-Calc Plus.

Parna stanica
foto: Philips.rs

Pored svih ovih neverovatnih mogućnosti, Philips parna stanica poseduje i DynamiQ – pametni senzor koji tačno zna kada se i kako pegla pomera i osigurava generisanje snažnog mlaza pare kada je najpotrebnije. Dakle, senzor prepoznaje kada se pegla kreće i tada ispušta paru. Onoga trenutka kada pegla stane (kada stanete sa peglanjem) – staje i ispuštanje pare.

Pošto se moja prethodna pegla često "lepila" za stvari, posebno sam se oduševila što Philips parna stanica ima SteamGlide Elit najbolju Philips grejnu ploču koja vrhunski klizi i otporna je na grebanje.

Plus na sve ovo je što je za peglanje dovoljna česmovača, a u posudu za vodu staje vode dovoljno za 2 sata neprestanog peglanja! Sama parna stanica poseduje I sistem zaključavanja, za bezbedno odlaganje i prenošenje parne stanicem, kao i automatsko isključivanje nakon 10 minuta mirovanja pegle.

Sada sam sasvim sigurna da peglanje nije naporan posao, sve dok imate Philips parnu stanicu u kući!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs