Verujte mi

Peglanje je postalo omiljena aktivnost u našem stanu: Odaću vam tajnu, kako sam to postigla!

Ovako je sve počelo...

Porodica
13:38h Autor:
Peglanje je postalo omiljena aktivnost u našem stanu: Odaću vam tajnu, kako sam to postigla!
Foto: Envy Croatia, Promo

Sve do par godina, mislila sam da sam dobra majka, a onda je moja kćerka ušla u te "kritične" godine – tinejdž period.

Tu i tada shvatiš da za nju ti ne možeš da napraviš ili kažeš nešto ispravno. Jer, ako joj skreneš pažnju da recimo, previše lupa vratima, ona će reći da njoj izgleda kako ona nema pravo da se slobodno kreće po kući. Ako joj kažeš da ti se čini da se previše ućutala, ona će početi da plače, mrmljajući kako je niko ne razume....

Za majčinstvo nema većeg iskušenja do kćerke tinejdžerke.

Međutim, ni lupanje vratima, ni preterano gledanje u telefon za mene nisu toliki problem kao ta njena zaboravnost ili nedovoljno prisustvo koncentracije.

Eto, pre neki dan je ostavila peglu uključenu. Jednostavno joj je nešto drugo skrenulo pažnju. Nije samo to što ja peglanju pristupam krajnje religiozno, nego što ona prosto ne obraća pažnju. Pegla istom temperaturom sve: od farmerki do svile i posle mi se žali kad uništi svoju omiljenu bluzicu.

foto: Envy Croatia, Promo

Nekoliko puta smo započinjale kućni rat upravo zbog pegle. Da bismo izbegli porodične sukobe, ali i ozbiljne probleme, odlučim se da kupim Philips PerfectCare Elite Plus parnu stanicu.

Kunem vam se da je ta parna stanica dohakala mojoj kćerki. Kao da je taj uređaj „čitao“ svaki njen pokret. Philips Perfect Care Elite Plus parna stanica ima DynamiQ pametni senzor koji tačno zna kada se i kako pegla pomera te osigurava generisanje snažnog mlaza pare kada je najpotrebnije.

Na primer, ako moja kćerka ostavi peglu uključenu i ode ko zna gde, senzor će stati sa ispuštanjem pare, a nakon što pegla miruje 10 minuta, parna stanica će se sama isključiti.

foto: Envy Croatia, Promo

Philips Perfect Care Elite Plus parna stanica radi pod pritiskom od max 8 bar, generiše dodatnu količinu pare do 600g, što znači da nema tih nabora koje ova parna stanica ne može da ispravi. Pošto koristi česmovaču, možete je jednostavno napuniti pod česmom i uživati u neprestanom peglanju do 2h. Iako posuda ima zapreminu za vodu od 1,8l, ona je odvojiva i može lako da se dopuni kad god poželite. Ako nivo vode u posudi padne ispod minimuma, parna stanica će signalizirati da je potrebno dopuniti posudu sa vodom – idealno za zamišljene i zaboravne ljude!

Pošto koristi česmovaču, parna stanica ima i sistem za izdvajanje i uklanjanje kamenca Easy De – Calc Plus, koji signalizira kada je potrebno očistiti stanicu od kamenca. Samo čišćenje se vrši prostim odvrtanjem specijalnog ventila prilikom čega se ispusti određena količina vode sa ostacima kamenca.

Zahvaljujući upravo Philips PerfectCare Elite Plus parnoj stanici u kući više nema svađe, bar kada je peglanje u pitanju. Svi žele da isprobaju ovo čudo od tehnike i svi je rado koriste. Pošto je pogodna i za vertikalno peglanje, čak sam uhvatila i supruga pre neki dan, kako pegla košulju okačenu na ofinger.

U našoj kući više nema svađe na temu ko će i kako da pegla veš, samo postoji otimanje o Philips PerfectCare Elite Plus parnu stanicu, koja nam je postala omiljeni uređaj u stanu.

foto: Envy Croatia, Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs