Uverite se sami

Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu: Zelenu vole oni koji su verni partneru!

Iako ćete možda reći da nemate omiljenu boju, osvrnite se oko sebe i svatićete da ipak postoji jedna određena boja koja dominira, pa saznajte šta psiholozi kažu o njenoj vezi sa seksom
Škola sexa
19:02h Autor:
Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu: Zelenu vole oni koji su verni partneru!
Foto: Shutterstock

Psiholozi su otkrili vezu između boja i seksualnog ponašanja. Iako ćete možda reći da nemate omiljenu boju, osvrnite se oko sebe i svatićete da ipak postoji jedna određena boja koja dominira.

Crvena

Crvena simbolizuje strast, što je razlog zašto ljudi koji vole ovu boju znaju da uživaju u seksu. Osobe kojima je crvena omiljena imaju agresivniji pristup suprotnom polu. Ako se spoje dve osobe koje vole crvenu, par će često da eksperimentiše i da isprobava nove stvari u krevetu.

Žuta

Ako vam se sviđa žuta, to znači da kontrolišete svoj seksualni nagon u krevetu i prepuštate partneru glavnu ulogu. Nikada ga nećete odbiti, ali sami nećete preuzeti inicijativu. Najvažnije vam je njegovo zadovoljstvo.

Kako boja određuje kakva vam se osoba sviđa saznajte OVDE.

Zelena

Nežni ste i osetljivi kada je reč o seksu. Žena koja voli ovu boju će da učini sve da joj odnos bude kao da je prvi put. Muškarac će da ima razumevanja i spremno će da ispuni želje svoje partnerke. I muškarci i žene koji vole zelenu boju su verni partnerima.

Plava

Za obožavaoce plave, seks je umetnost, a njihov pristup je elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanista. Pažljivo istražuje telo žene i sluša njene potrebe. Žene uživaju u predigri koliko u činu seksa. Velikodušne su i nežne.

Kako da opremite spavaću sobu pomoću Feng šuija saznajte OVDE.

Ljubičasta

Ako ste ljubitelj ljubičaste, seks može da vam se čini kao gubitak vremena. Žene koje vole ovu boju više brine da li će da pokvare frizuru, a muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi.

Siva

Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koje odaberu sivo. Često im dugo treba da donesu odluku i jako im je teško da se vežu. Za njih seks nije uzbuđenje, već način da se zadovolji potreba. Loše se slažu s osobama kojima je omiljena bilo koja druga boja.

Kako da ga pročitate na osnovu boje njegove posteljine saznajte OVDE.

Ružičasta

Ljubitelji ružičaste su kokete i zavodnici. Žene koje vole ružičasto ponekad obećavaju više nego što nameravaju da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju muškarcima. Muškarci koji vole ovu boju su skloni čestom menjanju partnerki i rado će da se upuste u aferu sa ženama koje su tek upoznali.

Narandžasta

Osobe kojima je narandžasta omiljena, vole da ostvaruju svoje seksualne fantazije. Sklone su "prljavim" šaputanjima i podsticanju partnerove mašte. Predigra i nežnost su im važan deo seksualnog čina. U slučaju da nisu zadovoljni odnosima sa suprotnim polom, teško će to da priznaju sebi samima. Nije im problem da odglume orgazam.

A koje 4 boje podižu seksepil pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs