Na početku veze

Muške greške: 4 postupka koji će ženu izbaciti iz takta u krevetu!

Jedno istraživanje došlo je do saznanja da muškarci nakon seksa najverovatnije zaspe kako bi izbegli komunikaciju
Škola sexa
02:36h Autor:
Muške greške: 4 postupka koji će ženu izbaciti iz takta u krevetu!
Foto: Thinkstock

Kada je reč o ponašanju u krevetu, teško se mogu određeni postupci okarakterisati kao greške, jer se često dešava da baš ono što nekoga iritira, drugom prija. Međutim, u nastavku slede muški postupci koji najčešće smetaju ženama, i to najviše na samom početku veze.

1. Žene ne žele da partnera doživljavaju kao tatuŽene koje padaju na "tatica" fore u krevetu tokom seksa bizarno su previše zastupljene u filmovima. Istina je da to većinu žena ne privlači. Ako ste na početku veze i ne poznajete dovoljno partnerku, bolje je da izbegnete reč "tatica" dok se prepuštate strastima.

OVDE pročitajte četriri vruće istine o ženskom orgazmu.

2. Nema oduševljenja kad muškarac utone u san odmah nakon seksaJedno istraživanje došlo je do saznanja da muškarci nakon seksa najverovatnije zaspe kako bi izbegli komunikaciju. Koji god razlog bio u pitanju, zaspati odmah nakon seksa je sebičan čin.

3. Ako nije u pitanju seksi san s njom u glavnoj ulozi, ona ne želi da ga čujeNa početku veze i prvih seksualnih akcija nijedna žena ne želi da sluša prepričavanje sna u kojem je njen partner bio u društvu neke poznate lepotice kao što je, na primer, Bijonse. Ako nije u pitanju seksi san s njom u glavnoj ulozi - muškarci, zadržite ga za sebe.

4. Možda ona voli igračke za seks, ali ne u kombinaciji s nekim koga jedva poznaje

Igračake za seks u krevet ne bi trebalo uvoditi naglo, bez komunikacije i dobrog poznavanja preferencija nove partnerke. Poverenje je ključno kad je seks u pitanju. Čitajte između redova, upoznajte se, pratite njen govor tela... Učite jedno o drugome kad je seks u pitanju pre nego što u krevet uvedete neke novosti. Isto važi i za žene.

OVDE pročitajte koje su tri najčešće ženske greške u krevetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs