JOŠ JEDAN TREND IZ BAKINOG ORMARA VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: Ovaj kaput je model broj 1 za zimu! (FOTO)

U njega se uvek isplati uložiti, jer mu popularnost ne opada

Moda
Autor:
JOŠ JEDAN TREND IZ BAKINOG ORMARA VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: Ovaj kaput je model broj 1 za zimu! (FOTO)
Foto: Shutterstock

U pogledu kaputa, nova godina donosi nam neke dobro poznate trendove, a jedan od njih je trend kaputa s dezenom riblje kosti koji se u naše ormare vraćaju u velikom stilu!

Poput kaputa u boji kamilje dlake, klasičan "herringbone" kaput važi za modni klasik u koji se uvek isplati investirati, nezavisno od trendova na modnoj sceni.

Na modnoj sceni prisutan je decenijama, kaput s dezenom riblje kosti oduvek privlači svojim elegantnim i klasičnim izgledom i podjednako se viđa i u muškom i u ženskom ormaru.

U modelima iznad kolena ili modelima koji sežu do polovine lista, u klasičnom izdanju ili s dodatkom trendi detalja, u kombinaciji crne i bele boje ili u spoju toplih bež i smeđih nijansi – klasični kaput s dezenom riblje kosti predstavlja idealan modni odgovor u hladnim danima.

Da su ove sezone posebno popularni dovoljno govori njihova bogata ponuda u prodavnicama, baš kao i stajlinzi modnih zavisnica s Instagrama. Novi modeli koje srećemo zadržali su eleganciju svojih prethodnika, a istovremeno ih krase moderni noviteti poput predimenzioniranog kroja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs