Top komadi

OVAJ MODEL SUKNJE BIĆE NAJVEĆI HIT U 2022: Izazovne, seksi, ali elegantne! (FOTO)

Transparentnost, zavodljivi prorezi i fetišistička estetika odevnih komada ponovno je aktuelna na modnoj sceni, o čemu dovoljno svedoče nadolazeće kolekcije s potpisom renomiranih dizajnerskih brendova

Moda
Autor:
OVAJ MODEL SUKNJE BIĆE NAJVEĆI HIT U 2022: Izazovne, seksi, ali elegantne! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Shuterstock

Nalik proteklim mesecima, modni svet i u novoj kalendarskoj godini ne odustaje od stila oblačenja inspirisanog trendovima s početka milenijuma.

Dovoljan dokaz tome su nadolazeće dizajnerske kolekcije kojima je najavljen povratak komada poput plitkih farmerki, ali i suknji.

Suknja
foto: Profimedia

Upravo su suknjama brojni dizajnerski brendovi posvetili veću pažnju u kolekcijama za sezonu proleće/leto, a sudeći po njima, meseci pred nama biće i te kako šaroliki.

Svesni popularnosti trendova kakvi su dominirali modnom scenom 90-ih i početkom milenijuma, brendovi poput italijanske kuće Versace u svojoj nadolazećoj kolekciji nude niz suknji inspirisanih navedenim periodom. Izazovni prorezii kroj koji otkriva bokove, baš kao po pitanju haljina i farmerki, prisutni su i na suknjama.

Asimetrične verzije suknje postale su novi standard na modnoj sceni. U svojoj nadolazećoj kolekciji brend Altuzarra predstavio je tie-dye suknje boemske estetike, a trend proreza protegao se i na haljine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs