saznajte više

OVAJ MODEL FARMERKI SKIDA KILOGRAME I IZDUŽUJE SVAKU FIGURU: Toliko tražen da se jedva pronalazi u radnjama!

Novi, zanimljiv kroj farmerki je uvek dobro isprobati - jer vrlo je moguće da ćete u tom procesu naći komad koji ćete nositi skoro svaki dan. Ukoliko vam je dosadio klasičan džins, isprobajte farmerke sa neobičnim detaljem koji vizuelno smanjuje figuru.

Moda
Autor:
OVAJ MODEL FARMERKI SKIDA KILOGRAME I IZDUŽUJE SVAKU FIGURU: Toliko tražen da se jedva pronalazi u radnjama!
Foto: Shutterstock

Džins sa asimetričnim kopčanjem polako osvaja Instagram, ali i high street radnje.

Crisscross denim, odnosno farmerke s kopčanjem pomerenim u jednu stranu, jedan je od trenutno najvećih trendova. Ove pantalone vladaju profilima najpopularnijih zvezda Instagrama.

Neobičan modni trend sramežljivo se pojavio unazad nekoliko meseci, a sad je osvojio brojne trendseterke koje ga rado uključuju u svoje maštovite kombinacije.

Budući da kroj stvara iluziju vitkijih nogu i struka, nije ni čudo da su ga poznate zaljubljenice u modu odmah razgrabile s polica radnji. Laskaju svakoj figuri i čine nas mršavijima.

Široke nogavice naglašavaju figuru, a kako se savršeno spajaju s trendi komadima poput kratkih kardigana i topova, nikakvo čudo to da je ovaj model među najpoželjnijima za ovu jesen.

Za razliku od skinny modela koji su se nosili u kombinaciji s predimenzioniranim topovima ili džemperima, novi modeli farmerki u fokus stavljaju struk i središnji deo tela, baš poput mom jeansa ili crisscross džinsa.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs