Šik street style

TRI HIT MODELA PATIKA ZA JESEN: Savršen izbor uz najpopularnije pantalone! (FOTO)

Klasične bele patike uvek su dobar izbor, čak i ispod širokih pantalona

Moda
Autor:
TRI HIT MODELA PATIKA ZA JESEN: Savršen izbor uz najpopularnije pantalone! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko modnih sezona jasno je pokazalo kako je vreme da se na neko duže vreme oprostimo od uskih farmerki. Definitivan trend su pantalone širokih nogavica, a upravo takve modele predstavili su brojni brendovi u svojim najnovijim kolekcijama.

Ipak, pantalone šireg kroja zahtevaju i promenu obuće, a ova tri modela patika savršeno će pristajati uz njih!

Platnene patike

Klasični modeli patika, poput večnih starki vrlo često vire ispod nogavica širokih pantalona. Pitate se zašto? Budući da platnene patike potiču iz 90-ih, iz vremena kada su takođe vladali modeli pantalona sa širokim nogavicama, ova dva modela savršeno se nadopunjavaju. Kombinacija će biti vrlo trendi ako se odlučite za visoke modele patika, ali i za one modele s debljim potplatama. Naime, upravo takve patike su sjajne ako su vam pantalone mrvicu duže.

Bele retro patike

Klasične bele patike uvek su dobar izbor, čak i ispod širokih pantalona. Posebno je efektna kombinacija svetlih patika i pantalona u svetloj nijansi, poput prljavo bele. Konačan efekat biće neverovatno šik. Osim belih, ispranih pantalona, s retro patikama odlično će se slagati i modeli pantalona u svetloplavoj boji.

Sportske patike

Nijedan model patika ove jeseni nije toliko popularan kod Instagram influensera kao model sportskih, pomalo muškobanjastih patika, a zaljubljenici u modu najčešće posežu za modelima sive boje ili pak onima sa sivim detaljima. Odlično izgledaju uz pantalone širokih nogavica jer celoj kombinaciji daju istovremeno moderan i sportski izgled. Osim toga, ako odaberete vrlo trendi kožne pantalone širokih nogavica u jarkim bojama, ova odevna kombinacija dobiće elegantan prizvuk.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs