efektno izdanje

URBANA MODA U REŽIJI TAMARE DRAGIČEVIĆ: Nije zaboravila na OVO staro modno pravilo! (FOTO)

Srpska glumica jedna je od poznatih ličnosti koje su se pojavile na premijeri predstave "Široka zemlja", a ona je stigla stilizovana na poseban način

Moda
14:37h Autor:
URBANA MODA U REŽIJI TAMARE DRAGIČEVIĆ: Nije zaboravila na OVO staro modno pravilo! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kada je u pitanju stil Tamare Dragičević, navikli smo da očekujemo neočekivano: spoj najnovijih trendova i klasike!

Tako je bilo i na premijeri predstave "Široka zemlja" reditelja Marka Manojlovića u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kada je glumica koja je ovih dana u žiži javnosti zbog maestralno odigrane uloge Silvane Armenulić u filmu "Toma" ponovo privukla najviše pažnje, piše Glossy.

Tamara Dragičević
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Tamara je iznenadila odevnom varijantom koja je u skladu i s njenim godinama, i s najnovijim trendovima i s aktuelnom sezonom, sjajno spojivši sve što je potrebno za jedno urbano izdanje.

Ona se pojavila u dubokom šortsu oker boje, a odlučila se za vrlo efektan kožni materijal i nešto komotniji kroj.

Tamara Dragičević
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kombinovala ga je s kožnom jaknom izrazito svetle, skoro bež, nijanse braon boje, a svemu je posebnu retro notu dala upasana košulja u stilu sedamdesetih koju krase upečatljiv florlani dezen i izvučeni reveri.

Tamara je ponela ovaj autfit s maslinastobraon kratkim čizmama od prevrnute kože, a tu su i jednostavna torbica i gusto pletene mrežaste čarape.

Kao i obično, glumica nije bila preterano našminkana, a ključni deo efektnog nakita koji je ponela su neobične alke od kojih jedna ima privezak u obliku krstića.

Po svemu sudeći, dok se spremala za premijeru, Tamara je na umu imala stari modni trik: tokom jeseni nosimo jesenje zemljane tonove!

Prva asocijacija na jesenju modu obično je braon boja, ali na modelima koje dizajneri predlažu zapaženo mesto svake sezone imaju sve njene nijanse ― od najsvetlijih krem i bež tonova do izrazito tamnih, kao boja cigle, oker, maslinaste nijanse zelene i braon itd.

Ove boje izuzetno su popularne jer gotovo da nema tena uz koji ne pristaju, a važe za neutralnije pa su vrlo zahvalne za kombinovanje, kako međusobno, tako i s nekim jarkim nijansama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs