SAVRŠEnSTVO!

ZAŠTO SVAKA ŽENA MORA DA IMA U SVOM ORMANU OVAJ KOMAD: Prugaste košulje možete kombinovati na 100 načina! (FOTO)

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i najnovije modne trendove, prugasta košulja jedan je od odevnih komada koji se uvek nalaze na policama radnji i u našim ormarima.

Moda
Autor:
ZAŠTO SVAKA ŽENA MORA DA IMA U SVOM ORMANU OVAJ KOMAD: Prugaste košulje možete kombinovati na 100 načina! (FOTO)
Instagram / wethepeoplestyle, Foto: Instagram / wethepeoplestyle

Jednostavnost belih i plavih prugica privlačna je mnogima, a njena svestranost najčešći razlog zbog kojeg ćemo posegnuti za omiljenim modelom. Redovi retkih ili gustih, debelih ili tankih belih i plavih pruga lako će se uklopiti u svaki ormar, svaku priliku i svaku kombinaciju.

Na prelazu sezona, prugasta košulja istćiće se kao savršeni odevni komad za povratak u grad i za početak jesenje garderobe.

Jesenja sezona nam donosi nastavak trenda prugaste košulje. Nakon što su ga najavile luksuzne modne kuće i dizajneri, trend su ispratili i oni pristupačniji brendovi koji su ponudili mnoštvo varijacija na temu prugaste košulje u svojim prvim kolekcijama. Od večnog privlačnog modela koji spaja klasični kroj i kombinaciju plavih i belih prugica do trendi izdanja s naglaskom na interesantne rukave ili u pačvork stilu.

Kako ćemo je nositi u nadolazećim nedeljama i mesecima?

U spoju s elegantnim midi suknjama i pantalonama, prugasta košulja biće savršen izbor za povratak u kancelariju, dok ćemo ležerne predimenzioniranje modele nositi i kod kuće – u kombinaciji s helankama ili sportskim pantalonama. Jednostavnost prugaste košulje odlično će izgledati u kombinaciji sa svim bojama, dok će u spoju s drugim dezenima poput cvetnih i životinjskih dezena stvarati jako efektan izgled za svaku priliku.

Evo kako takve košulje nose poznate influenserke...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs