probajte

ŠORTS I GORNJI DEO SU SAVRŠENA ZAMENA ZA HALJINE: Ovi kompleti su trend br.1! (FOTO)

Slažemo se, letnja haljina je sveti gral oblačenja u toploj sezoni, navučete je preko glave, dodate japanke i spremni ste da osvojite svet. Ipak, dizajneri su nam ove sezone ponudili jednako udobnu alternativu, a to su šorts i gornji deo kao komplet.

Moda
Autor:
ŠORTS I GORNJI DEO SU SAVRŠENA ZAMENA ZA HALJINE: Ovi kompleti su trend br.1! (FOTO)
Instagram / andicsinger, Foto: Instagram / andicsinger

I to baš u svim varijacijama, kao lagani pamučni set, kompletić od lana, set nalik na letnju pidžamu, u jarkoj boji, ili upadljivom printu. Varijante su skoro beskrajne.

Ono što je sjajno u vezi sa ovim trendom jeste što je manje obavezujuć nego haljina, ako niste raspoloženi da izgledate slatko i ženstveno, već želite kul vajb - šorts i majica će spasiti dan. Zapravo, ovo je kombinacija udobna poput omiljene pidžame, a vizuelno uz dobro odabran aksesoar može da deluje kao promišljen stajling.

Ležeran stav prema životu uz ove komade stiže kao gratis bonus. Odaberite varijantu gde je šorts na lastiš i uživajte u kompletnom komoditetu gde vas ništa ne steže. Na neki način, ovaj trend nas vraća direkt u detinjstvo, kad bismo samo navukli dve najbliže krpice i istrčali da se igramo do mraka. Sada nemamo baš vremena za igru, ali možemo uživati u kompletiću na pruge od mlitavog pamuka.

Začudo, iako se radi o ravnim, predimenzioniranim krojevima, ovako odeveni možete izgledati i seksi. Dodajte ceger, sunčane naočare i šešir i obratite pažnju na radoznale poglede koji će vas pratiti kroz grad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs