Za odvažne dame

EGZOTIČNA ELEGANCIJA: Omiljeni dezen Francuskinja je prolećni modni hit broj 1! (FOTO)

Iako je vrlo upečatljiv, ujedno je i neutralan i lako se uklapa u svaki stil odevanja

Moda
15:27h Autor:
EGZOTIČNA ELEGANCIJA: Omiljeni dezen Francuskinja je prolećni modni hit broj 1! (FOTO)
Foto: Profimedia

U susret proleću brojne ljubitljke mode već su se bacile na pripremanje garderobe za tople dane, a kao ni prošle sezone, zebrasti dezen ne odlazi u zaborav.

Francuskinjama omiljeni print je sinergija opuštenosti i nešto upečatljivijeg izgleda, a u svaku modnu priču s lakoćom unosi dozu odvažnosti.

Ovih 14 stvari ni jedna Francuskinja neće da uradi nakon tridesete: To joj je ispod časti!

Za razliku od ostalih životinjskih dezena, zebra print zapravo je vrlo jednostavan, kako zbog ahromatskih boja koje spaja, tako i zbog mogućnosti stilizovanja s drugim trendi nijansama.

Iako je vrlo upečatljiv, zebrasti dezen je ujedno i neutralan, stoga se s lakoćom može ukomponovati u svaki stajling, bilo da ste pobornica minimalizma ili preferirate upečatljiviji i odvažniji stil.

Za dame koje ne vole inače napadni životinjski dezen, zebra print je odličan izbor, jer nije upadljiv poput leopard tačkica ili zmijske kože, a i dalje zadržava trendi i moderan izgled.

Osim haljina, pantalona, pulovera, suknji i bluza, zebra print ove sezone krasiće i brojne modne dodatke, kao što su torbe, naočare i pojasevi, a upravo oni idealni su za podizanje jednostavnog stajlinga bez puno truda.

Da li ćete vi ovog proleća nositi zebra print?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs