MARTA ORTEGA

KAKO IZGLEDA VLASNICA ZARE KAD KRENE NA SVADBU? Od svih mogućih mogućih haljina na svetu, ona je izabrala OVO

Ćerka osnivača Zare, Marta Ortega i njen suprug Karlos Toreto jednom prilikom su prisustvovali glamuroznom venčanju a svima je tom prilikom zapao za oko njen modni izbor

Moda
10:47h Autor:
KAKO IZGLEDA VLASNICA ZARE KAD KRENE NA SVADBU? Od svih mogućih mogućih haljina na svetu, ona je izabrala OVO
Marta Ortega, Foto: Profimedia

Samo nekoliko sati nakon što je postala najmoćnija žena u svetu konfekcije, Marta Ortega Perez ovu veliku dužnost proslavila je na venčanju prijatelja u španskoj Plasenciji.

Iako u svakodnevnom životu preferira jednostavna izdanja, najčešće i osnovne boje, u svečanim prilikama ćerka jednog od najbogatijeg čoveka na svetu modu shvata kao igru, te ne beži od riskantnih komada koji prenose duh aktuelnih trendova.

NI SVI MILIONI KOJE IMA NISU USPELI DA JOJ KUPE SREĆU: Tuga je prati u stopu, ostala rano bez oca, deca je se odrekla!

Kraljevsko venčanje
foto: Profimedia

Zapravo se Marta Ortega može često videti u kombinacijama koje su stvorene od komada s potpisom high street brendova njenog oca, ali isto tako i u skupocenim dizajnerskih komada.

U društvu supruga Karlosa Torete, najmoćnija žena u svetu konfekcije je privukla pažnju svojim stajlingom u maniru color block tehnike, što je postigla kombinovanjem narandžaste haljine i plavog ogrtača sa dodatkom džepova.

Da bi stvorila kontrast i pružila notu originalnosti, ceo stajling je zaokružila svetloplavim ogrtačem, minimalističkim modelom čistih linija bez vidljivih revera i dugmadi.

Aksesoari poput kožnih rukavica u boji cigle i minijaturne verzije Hermes torbe Kelly pomogli su joj da njen autfit naiđe na brojne pozitivne komentare koji se su naročito odnosili na papuče sa visokom potpeticom prekrivene kristalima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs