pogledajte

BEZ OVOG KOMADA NE MOŽE DA ZAMISLI SVOJ GARDEROBER: Aleksa Čang ga stilizuje na 100 načina! (FOTO)

Rudari su prvi nosili kombinezon. Učinili su to kako bi stali na kraj ekonomskom trošku obnavljanja garderobe svaki put kad bi im se pantalone pohabale tokom 19. veka, a ono što niko nije očekivao je da će ovaj odevni predmet u budućnosti postati jedan od najtraženijih trendova u modnoj industriji.

Moda
Autor:
BEZ OVOG KOMADA NE MOŽE DA ZAMISLI SVOJ GARDEROBER: Aleksa Čang ga stilizuje na 100 načina! (FOTO)
Aleksa Ćang, Foto: Profimedia

Iako smo mogli videti kako poznate ličnosti i televizijske serije odražavaju ono što je od radne uniforme prešlo u detinjastu odeću, poslednjih decenija takođe smo svedoci porasta njene popularnosti u stilovima koji obuhvataju ne samo različite dobi, već i prilike. Nose se svakodnevno kako bismo lakše obavljali razne poslove, ali i u svečanijim prilikama, kao što su večere.

Ako neko zna da isprati ovaj trend, to jeAleksa Čang. Svoju titulu it-devojke postigla je tako što nam je uvek prikazivala izdanja koja nas inspirišu, a neki odevni predmeti izdvojili su se u njenom garderoberu: trenč kaputi, uske pantalone, baletanke, mini haljine, romantične bluze, kombinezoni… Ovaj poslednji komad najčešće nosi u teksas varijanti.

Aleksa marljivo nosi teksas kombinezone u bezbroj navrata i usuđuje se da ih nosi uz sve: uz prugaste košulje i patike, uz džempere i čizme do članka ili uz blejzere i baletanke. Ako nas je oduvek podučavala najinspirativnijim savetima za nošenje ovakvih kombinezona, sada je Aleksa to učinila opet, otišla korak dalje i podelila fotografiju na svom Instagram profilu koja nam pokazuje novi trik kako ovaj komad pretvoriti u jedan od stilski najzanimljivijih u našem ormaru.

U spomenutoj objavi, osim što se našalila na račun poziranja, dok jede porciju testenine, osvaja na prvi pogled. Modna konsultantkinja nosi teksas kombinezon preko široke žute košulje puf rukava. Reč je o pravoj modnoj poslastici, koja je već pobrala simpatije svih njenih pratilaca.

Ovom kombinacijom pokazuje da odevni predmet o kome je danas reč ne mora da bude sinonim za neformalnost, te kako se on može podići za lestvicu više dodavanjem formalnijeg savezničkog komada ispod. Sve u svemu, znamo ko će nam biti uzor prilikom sledeće kupovine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs