POGLEDAJTE

SAMO ONA MOŽE BEZ BLAMA OVAKO OBUČENA DA IZAĐE IZ KUĆE: Zbog manekenke gore društvene mreže! (FOTO)

Da li je prešla granicu dobrog ukusa?

Moda
Autor:
SAMO ONA MOŽE BEZ BLAMA OVAKO OBUČENA DA IZAĐE IZ KUĆE: Zbog manekenke gore društvene mreže! (FOTO)
Foto: Profimedia

Maneknka Kendis Svonepul (33) bacila je sve u drugi plan kada se u Majamiju na otvaranju prodavnice Kim Kardašijan pojavila u providnoj mrežastoj haljini koja ništa nije ostavila mašti.

Naime, ona je za ovu priliku izabrala crno srebrnu haljinu ispod koje je imala crnu pripijenu suknju, a veš je, ovog puta, ostavila kod kuće. Stajling je upotpunila torbicom od žutog satena i crnim sandalama. Šminka je bila svedena, baš kao što smo i navikli kada je ona u pitanju.

Kendis koja je, inače majka dvoje dece odlučila je da savršenu figuru istakne mrežastom haljnom koja je, po mišljenju mnogih ipak prešla granicu dobrog ukusa.

Kendis Svonepul
foto: Profimedia

Bivši Viktorijin anđeo, čini se, ne mari za kritike, pa tako cele večeri nije skidala osmeh sa lica i ponosno je pozirala fotorgrafima.

Njena pojava izazvala je pravu lavinu komentra, a većina se slaže da je ovog puta prešla granicu dobrog ukusa. "Zgodna jeste, ali ovo je ipak previše", "Nije morala gola da dođe. I zkopčana do grla da je, bilo bi jasno da izgleda dobro", "Ne dopada mi se ovaj stil nimalo", moglo se pročitati.

Kendis Svonepul
foto: Profimedia

Ipak, bilo je i onih koji ništa sporno nisu videli u ovom stajlingu. "Žena izgleda brutalno i može da obuče šta god želi", "Samo nezadovoljna žena može da kaže da ovaj stajling ne valja. Da izgledate kao ona i vi biste ovo obukle".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs