da li se slažete?

NEPREVAZIĐEN MODEL: Kraljica Leticija u haljini koju mogu da nose žene SVIH godina i konfekcijskih brojeva! (FOTO)

Španska kraljica Leticija fotografisana je u Madridu u svom omiljenom modelu haljine koji je odličan izbor za svaku priliku, koja stoji ženama bilo koje građe.

Moda
Autor:
NEPREVAZIĐEN MODEL: Kraljica Leticija u haljini koju mogu da nose žene SVIH godina i konfekcijskih brojeva! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Najbolje obučena plemkinja sa svih dvorova svakako je španska kraljica Leticija, a njen modni stil nije teško kopirati i usvojiti nekoliko trikova koje koristi već godinama.

Tajna je u tome što kraljica Leticija često bira garderobu pristupačnih brendova, pa tako možemo čak i na sniženju pronaći komad koji je upravo kraljica Leticija nosila na nekom događaju.

DŽENIFER LOPEZ U VENČANICI: Ne može svaka žena da ponese ovakvu haljinu i da izgleda - BESPREKORNO! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Omiljeni model haljina kraljice je definitivno haljina A-kroja, koja stoji gotovo svakoj figuri. Trik je u gornjem delu koji je pripijen uz ramena i grudi, a od struka se širi u obliku slova A. Ona je fenomenalan izbor kada želite vizuelno da da msanjite struk. Baš zbog toga ih i kraljica obožava. Dok mnogi komentarišu da je ona možda i premršava, uz ovakve haljine njena figura izgleda perfektno, kao što izgleda i kada neko ima višak kilograma!

Ona je fotografisana u poseti Centru za protonsku terapiju Quirónsalud u Madridu, koji je prva ustanova ovakvog tipa u Španiji i sadrži modernu tehnologiju za lečenje tumora.

12 STAJLINGA KOJI SKIDAJU KILOGRAME: Trik modne influenserke je jedan aksesoar koji svi imamo! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Za ovu priliku birala je midi-haljinu crne boje sa cvetnim dezenom, a ovaj lepršavi model s 3/4 modelima potpisuje španski brend Massimo Dutti i pripada kolekciji 2019. godine. Ova halljina ima i efektan detalj u vidu mašne, dužine je do gležnjeva, a odlična je za poslovne prilike, večere, proslave, zabave. Uz to, možete je bez problema nositi bilo da imate 30, 50 ili 70 godina jer je dovoljno pristojna i svedena, a elegantna.

Uz nju je Leticija ponela smeđe salonke svoje omiljene dizajnerke Karoline Erera, čime je na najbolji način zaokružila stajling.

Kako se vama dopada ovo izdanje kraljice Leticije?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs