trik zlata vredan

3 MODNA SAVETA KOJI ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT: Potrebne su vam samo jedne - CRNE PANTALONE! (FOTO)

Minimalističke, muškog kroja sa faltama, duge tako da se po njima gotovo gazi - to su crne pantalone koje vladaju sezonom.

Moda
Autor:
3 MODNA SAVETA KOJI ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT: Potrebne su vam samo jedne - CRNE PANTALONE! (FOTO)
Tamara Kalinić, Foto: Instagram / Tamara

Ovom demokratičnom trendu su se priklonili svi. Evo kako da nosite ovaj ultimativni komad minimalističke garderobe, a da uvek budete najbolje obučena osoba u prostoriji.

OD GLAVE DO PETE U CRNOM ALL

Crno od glave do pete nije revolucionaran stajling ali kada ga izdignete na nivo koncepta igrom volumena i različitih tekstura postaje jednostavno neprevaziđen. Razmišljajte o slojevima, luksuznim tkaninama, detaljima poput resa i obaveznom dodatku torbe od glatke crne kože i glomaznih cipela ili patika.

DODAJTE PRSLUK

Još jednom pozajmljujemo od dečaka, a ovaj put u pitanju je prsluk. Uski model na kopčanje od istog materijala kao i same pantalone daje celom outfitu formalnu notu i balansira siluetu i zamenjuje klasično odelo na najbolji mogući način. Meki prsluk od pletiva je igra na drugu kartu - beskrajno kul i opušten, a najbolje izgleda uz zalizanu kosu u punđu ili niski rep koji su kontrast mekoj silueti.

NEUTRALNI KONTRAST

Ovaj model pantalona praktično ne trpi kontraste u bilo kojoj boji ali zato su oni u neutralnim nijansama uvek dobrodošli. Držite se svih nijansi sive i belih, svetlih boja bele kafe, pomalo crno-bele grafike (bilo da je u pitanju džemper na pruge ili letnji top) i uvek izraženih tekstura od mekih pletiva pa sve do lana koji podseća na papir. Minimalizam 1 na 1.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs