pogledajte

NAJBOLJA SRPSKA FUDBALERKA VAN TERENA IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Stil za desetku, telo kao manekenka! (FOTO)

Fudbalski savez Srbije nedavno je dodelio priznanja pojedincima koji su se u godini na izmaku pokazali najbolje u ovom sportu. Među njima je i Jelena Čanković, zvanično najbolja srpska fudbalerka za 2021. godinu. A kako van terena izgleda lepa Jelena?

Moda
Autor:
NAJBOLJA SRPSKA FUDBALERKA VAN TERENA IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Stil za desetku, telo kao manekenka! (FOTO)
Jelena Čanković, Foto: Profimedia

„Ispunila sam san koji sam imala kao devojčica – da jednog dana stojim rame uz rame sa fudbalerima Srbije“, rekla je Čanković na dodeli nagrada.

Za ovu posebnu priliku Jelena je obukla svečanu teget uzanu haljinu na tanke bretele, a kosu zalizala na pozadi. Svedena šminka i zlatne alke i narukvica dodatno su upotpunili ovaj njen glam autfit.

Inače, Jelena, kad nije na terenu, voli da se dotera, pa da sa publikom na društvenim mrežama podeli fotografije.

Jednom prilikom se fotkala u mini crnoj top haljini i dubokim crnim čizmama koje su otkrile njene vitke noge, ali i tetovažu na jednoj butini.

Za šetnju Malemom Jelena je jednom prilikom obukla teget šorts, crnu čipkanu providnu bluzu ispod koje se nazirao brushalter, a preko je orgnula sako. Sve je uklopila sa crnim poludubokim čizmama.

Inače, Jelena (26), koja je rodom iz Batajnice, članica je ženske A reprezentacije Srbije. Kao dete u fudbalskoj školi "Perspektiva" pokazala je veliki talanat, pa je Radio-televizija Srbije o njoj napravila dokumentarni film.

Sa navršenih 15 godina pristupa ženskom fudbalskom klubu Spartak u kojem je provela tri godine. Kad je postala punoletna, potpisuje svoj prvi profesionalni ugovor za FK Barselonu u kojoj je provela godinu dana.

Sada je ona već osam godina unazad standardna članica naše reprezentacije, a u Švedskoj igra od 2019.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs