saznajte više

MODNI SAVET KOJI JE DOBILA OD SVOJE BAKE I DAN DANAS NIJE ZABORAVILA: Evo zbog čega Brižit Makron nosi miniće! (FOTO)

Brižit Makron, francuska prva dama redovno je na meti modnih kritičara koji joj često prigovaraju za njene modne odabire

Moda
11:58h Autor:
MODNI SAVET KOJI JE DOBILA OD SVOJE BAKE I DAN DANAS NIJE ZABORAVILA: Evo zbog čega Brižit Makron nosi miniće! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona nikad nije marila zbog modnih kritika na njen račun. Često su joj u prošlosti prigovarali zbog uskih farmerica, suknje i haljine iznad kolena, kožnih pantalona...

Prva dama Francuske i na događanju pod nazivom Generation Equality Forum u Jelisejskoj palati ostala dosljedna svojem prepoznatljivom modnom izrazu u kojem prevladavaju čiste linije, klasični krojevi i temeljne boje.

Tamnozeleni sako sa zlatnim gumbima Brižit Makron vešto je spojila s suknjom iznad kolena u tamnoplavoj nijansi, belom majicom i salonkama.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu francuska prva dama izjavila kako je oduvek volela kraće suknje i to mnogo pre nego što je postala supruga predsednika Francuske.

ONE NE PROPUŠTAJU MEČEVE, UVEK DOLAZE SKOCKANE: Najbolji modni momenti poznatih ličnosti na Vimbldonu! (FOTO)

Brižit Makron
foto: Profimedia

'Ja nosim suknje do iznad kolena, a ne mini suknje! Priznajem da sam volela da nosim mini sunje kad sam bila mlađa, krile smo ih u torbama kada smo išle napolje. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi "Moj bože, izgledaš kao neka stara baba". Nikad ih više nisam nosila!', otkrila gospođa Makron koju još nismo imale prilike da vidimo u dugoj haljini.

Makron koja je 24 godine starija od svog supruga zaista jako dobro zna kako naizgled jednostavnom poslovnom izgledu da da notu originalnosti. Trendi sako s ranamenicama ukrašen zlatnim dugmićima i diskretan nakit dali su ovoj minimalističkoj kombinaciji glam faktor. Très chic!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs