DA LI ste spremni za jesen?

Jesenji trendovi koji ne izlaze iz mode: Osvežite svoj stil vanvremenskim komadima! (FOTO)

Svaka promena godišnjeg doba donosi određenu dozu panike i razmišljanja da li nam je garderoba spremna

Moda
Autor:
Jesenji trendovi koji ne izlaze iz mode: Osvežite svoj stil vanvremenskim komadima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ako vas je uhvatila panika oko promene vremena koja nas je zadesila, ne brinite! Spremili smo za vas jednostavnu ali efektnu listu po našem mišljenju bezvremenih i najpraktičnijih jesenjih trendova.

Trenč kaput

Jednostavni trenč kaput predstavlja idealni odevni predmet za prelazna godišnja doba - proleće i jesen. Boja i materijal trenča čine ga idealnim za kombinovanje raznoraznih stilova: poslovnog, sportskog ili ženstvenog.

Bilo klasičnan kroj do kolena, ženstveni sa pojasom vezanim u mašnu, u stilu osamdesetih odnosno dugačak i sa podvijenim rukavima, trenč za većinu žena predstavlja neizostavni deo garderobe.

Šta treba uraditi sa enterijerom na jesen: Uz ovih 7 jeftinih detalja, izgledaće kao da ste hiljade evra potrošili na renoviranje! (FOTO)

Čizme iznad članka

Čizme koje idu do iznad članka mnogim ženama predstavljaju savršenu sredinu između formalnih cipela i sportskih patika. Ravne ili na kraću i deblju štiklu, ove čizmice predstavljaju idealne cipele za promenljivo jesenje vreme. Kao bonus, odlično se slažu sa trenč kaputom!

Oksford cipele

Još jedna vrsta cipela pogodna za jesen jesu čuvene oksfordice. Ako su čizme do iznad članka previše "rokerske" za vaš stil oblačenja, i ako više naginjete ka elegantnom i prepi načinu odevanja, oksfordice su savšene za vas.

Uz trenč, suknju ili pantalone, ove cipele doneće jednostavnu eleganciju vašim jesenjim kombinacijama.

Tašna sa animal printom

Za razliku od šarenolike letnje odeće, jesenje kombinacije sa sobom donose suptilniji ton i boje koje dominiraju su uglavnom braon, crna, siva i tamnije nijanse crvene.

Probajte da razbijete ovu monotoniju sa tašnom koju krasi jedan od najpopularnijih trendova ove jeseni - animal print!

Jake boje karmina i laka za nokte

Nemojte da izbegavate da eksperimentišete sa ostalim jesenjim tonovima - bordo, boje trule višnje i burgundi. Ako izdvojite malo više finansijskih sredstava za kvalitetan karmin jačih boja (verujte nam, vredi) i nađete idealnu nijansu za vaš ten, bez po muke ćete usavršiti jesenji izgled. Uz njega će ići i nokti boje trule višnje!

Zanimljiv kišobran!

Nema razloga da jedan od najpotrebnijih predmeta za promenljive jesenje vreme bude nepravedno zapostavljen. Kako bi uveselili kišne dane, izaberite upečatljiv kišobran - i ne zaboravite da ga uvek nosite u torbi!

Praktične i šik frizure za jesen: Devedesete, dobrodošle! (FOTO)

(Viktorija Lukić / Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs