povratak devedesetih

Praktične i šik frizure za jesen: Devedesete, dobrodošle! (FOTO)

Inspirisane trendovima devedesetih godina, frizure sa njujorške nedelje mode dovoljno su jednostavne da možete da ih napravite kući

Moda
Autor:
Praktične i šik frizure za jesen: Devedesete, dobrodošle! (FOTO)
Foto: Angela Weiss

Iako frizure sa svetskih pisti često mogu da deluju prezahtevno i avangardno za nošenje, ovi šik jesenji trendovi deluju praktično i jednostavno za pravljenje.

Sigurni smo da će i kod vas izazvati osećaj nostalgije za devedesetim godinama kada vidite sledeće trendove koji se vraćaju u velikom stilu ove sezone. Tako da je najzad došlo vreme za ljude koji imaju problem sa bacanjem starih stvari, da pronađu i izvade iz ormara ove ignorisane trendove!

Metalni rajfovi koje je većina nas nosila devedesetih godina vratili su se na modnoj reviji Parabal Gurunga. Ovaj dodatak sam po sebi je praktičan i jednostavan izbor za žene koje ne vole da im kosa pada na lice.

4 najpopularnije frizure za jesen: Bez mnogo truda i napora imaćete savršenu kosu!

Drugi trend koji je doživeo vrhunac popularnosti tokom devedesetih godina jesu velike šnale za kosu. Sa obzirom na to da većina žena i danas poseduje veliku šnalu, koju barem nosi po kući, neće biti problem da dobiju ovaj izgled za jesen, viđen na reviji Aleksandra Venga.

Slično pravilo važi i za široke trake za kosu, koje pored korišćenja za sklanjanje kose dok vežbate, možete da počnete da koristite kako biste upotpunili jesenji modni izgled. Šik kožna traka koju je upotrebio Tom Ford dobar je primer moderne verzije nošenja ovog praktičnog dodatka za kosu.

Tanke šnale takođe su nešto što nas asocira na dane devedesetih, ali frizeri za reviju Kristijan Siriana modernizovali su ovaj izgled sa tri šnale uredno poređane jedna ispod druge.

Vog je odabrao: Ovo su najpoželjnije frizure za jesen! (FOTO)

Izgled na reviji Brendona Maksvela je još jedan primer asocijacije na devedesete. U ovom slučaju zalizana podignuta kosa i jak crveni karmin podsećaju nas na ikone iz tog perioda, poput Šade.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs