Moda se vraća

Vog je odabrao: Ovo su najpoželjnije frizure za jesen! (FOTO)

Na revijama koje se prikazuju u sklopu prestižnih nedelja mode lako možemo da uočimo modne, frizerske, ali i trendove u lepoti

Nega
Autor:
Vog je odabrao: Ovo su najpoželjnije frizure za jesen! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dizajneri žele da svaka njihova kolekcija bude prezentovano tačno onako kako su oni to zamislili pa se izgled manekenki od glave do pete pomno osmišljava.

Posebno se vodi računa o njihovim frizurama, a odmah nakon revija raspravlja se o novim frizerskim trendovima koje će one pokrenuti.

Parisko izdanje magazina Vog donosi pregled frizura koje će, prema njihovom mišljenju i na temelju viđenog na revijama za jesen/zimu 2018. godine, dominirati u nadolazećoj sezoni. 1. Visoka punđa

Takozvana "top knot" punđa ove jeseni vraća se u neurednom izdanju što znatno olakšava njeno pravljenje.

Za ovim trendom su žene odlepile: Lavovske obrve su hit na društvenim mrežama! (FOTO)

2. Ležerni talasi

Poznat vam je onaj lagano raščupan izgled kose nakon buđenja? Upravo je taj ležeran efekt poželjan u nadolazećoj jesen-zimskoj sezoni, bez obzira na to da li imate kratku ili dugu kosu.

Razlika između maske i balzama za kosu: Evo šta je bolje da koristite!

3. Povratak stilu 60-ih Ako ste mislili da se voluminozne fen-frizure više nikada neće vratiti u modu, prevarili ste se.

Sve slavne žene Holivuda imaju nešto zajedničko - Džen Atkin: 5 jednostavnih trikova za savršenu kosu najpoznatije frizerke na svetu! (VIDEO)

A post shared by Moschino (@moschino) on

4. Frizure s ukrasima inspirisanim 90-ima Dobre stare šezesete nisu jedina decenije kojom su se inspirisali dizajneri. Na revijama smo imali prilike da vidimo čak i "cik-cak" rajfove koje smo obožavali u 90-im, a iz istog razdoblja datira i ljubav prema velikoj količini ukosnica u kosi.

Trend za kojim su žene poludele: Ova tehnika farbanja će vam olakšati proces mnogo brže nego što ste mogle i da zamislite! (FOTO)

A post shared by Prabal Gurung (@prabalgurung) on

5. Asimetrija i trake kao omaž frizurama iz 80-ih Ni jedna nedelja mode ne prolazi bez odeće, dodataka, cipela i frizura nastalih pod uticajem stilski najluđeg modno razdoblja. U nadolazećoj sezoni on se vidi u asimetričnom načinu šišanja i ukrasima poput masivnih traka.

Ovako se nosi balajaž: I dalje je u trendu, samo obogaćen sa 10 novih fantastičnih nijansi za ovu jesen!

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs