hit

Trend za kojim su žene poludele: Ova tehnika farbanja će vam olakšati proces mnogo brže nego što ste mogle i da zamislite! (FOTO)

Hair & Makeup 28.08.2018. - 09:50h Autor: Superžena
Foto: profimedia

Tamnokose pripadnice lepšeg pola koje su bar jednom pokušale da ofarbaju svoju kosu u plavu znaju da to nije brz i jednostavan proces.

 

Čak i kada dođete do željene nijanse, posle nekoliko nedelja pojavljuje se izrastak zbog kog je neophodno ponovno da idete kod frizera.

 

Pojavio se novi trend u farbanju kose odnosno takozvana nijansa prepečenog kokosa je najavljena kao hit predsetojeće jeseni. Akuelni hit donosi savršeno osveženje za brinete, bez puno truda.

 

Reč je, zapravo, o modernoj varijanti ombre trenda koji vam dopušta da zadržite taman koren i samim tim olakšava održavanje boje.

 

Trik za frizuru kao iz salona: Ispeglajte kosu, napravite talase, ili lokne za samo par minuta!

 

 

Hello Saturday, I am already so in love you. 💕

A post shared by ATL H A I R + B A L A Y A G E (@kayluhskolors) on

Za razliku od klasičnog ombrea, nova tehnika ima mekši prelaz iz smeđe u plavu nijansu i boje izgledaju kao da se prelivaju jedna u drugu.

 

Originalna nijansa pečenog kokosa uključuje taman, prirodni koren i ledeno plave vrhove. Zbog laganog prelaza boja deluje prirodnije nego kod klasičnog ombrea, iako je istovremeno jako efektna pa će transformisati vaš izgled.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...