Žena koja ne greši

Sve slavne žene Holivuda imaju nešto zajedničko - Džen Atkin: 5 jednostavnih trikova za savršenu kosu najpoznatije frizerke na svetu! (VIDEO)

Gotovo sve slavne žene Holivuda koje pratimo na Instagramu imaju nešto zajedničko - Džen Atkin.

Nega
19:15h Autor:
Sve slavne žene Holivuda imaju nešto zajedničko - Džen Atkin: 5 jednostavnih trikova za savršenu kosu najpoznatije frizerke na svetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / InStyle

Iza imena koje na prvu prosečnom čoveku ne bi značilo previše zapravo se krije (trenutno) najtraženija i najpoznatija stilistkinja za kosu. Poznata je i po osnivanju brenda "Ouai", koji nudi sjajne proizvode za negu kose, ali najviše se ponosi stalnom saradnjom s imenima kao što su Krisi Tajgen, Kim Kardašijan Vest, Bela i Điđi Hadid, Džanuari Džones, Dženifer Lopez i mnoga druga. Ako odete na Instagram profil bilo koje od navedenih žena, pronaći ćete stalna dopisivanja s Džen Atkin, osobom koja se specijalizovala za nonšalantne frizure koje izgledaju kao da ne oduzimaju previše vremena, a istovremeno deluju elegantno. U nastavku vam donosimo 5 videa sa savetima za frizure koje su osvojile Holivud, baš kao što će osvojiti i vas!

"French Girl"

Ako je verovati Džen Atkin, najbolji način za nošenje s neposlušnom kosom nakon leta je taj da je jednostavno prihvatite, a niže možete proveriti i kako.

Talasi

Slavni "beach waves" u kosi nam baš nikad ne mogu da dosade, a sudeći prema Atkin, nije ih nimalo teško postići!

Visoka punđa

S punđom nikada nećete pogrešiti, a ako vam se sviđa ona koju je proslavila Dženifer Lopez ovo je pravi tutorijal za vas.

Pletenice s dodacima

Reč o frizuri koju smo navikli viđati tokom sezone festivala, ali Atkin kaže kako je bez problema možemo nositi i tokom cele godine.

Niski rep

Još jedna frizura koju su popularizovale Kim Kardašijan Vest i Kajli Džener dolazi s potpisom Džen Atkin. Trebaće vam samo malo volje, ulja i dobre gumice za kosu!

Staklena kosa: Hit frizura za kojom je Holivud poludeo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs