Feng šui saveti

Boje koje će vam u 2018. doneti sreću: Nije svejedno kakvu odeću i nakit birate!

Izbalansirajte svoju karmu tokom 2018. godine.

Moda
18:46h Autor:
Boje koje će vam u 2018. doneti sreću: Nije svejedno kakvu odeću i nakit birate!
Foto: Shutterstock

Prema feng šuiju, boje aksesoara, nakita ili garderobe predstavljaju harmoniju životnih energija, tako da vam sada želimo predstaviti neke od najboljih za ovu godinu.

U ovoj drevnoj filozofiji, boja se smatra jednim od najjačih načina za izražavanje feng šui elemenata. Kako biste imali prednosti od najbolje moguće energije tokom ove godine, feng šui nudi nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da izbalansirate svoju karmu tokom 2018. godine.

Za ovu godinu, najsrećnije nijanse su one vezane za zemaljske feng šui elemente. Veoma je lako razumeti zašto, posebno kada znamo da je ovo godina psa, a vi biste trebali biti u toku i harmoniji sa ovim elemetnima tokom cele godine.

Važni Feng Šui saveti: Na ovih 5 mesta u kući nikad ne držite vodu jer privlači bolest i nesreću!

foto: Shutterstock

Drugi izbor za najsrećnije boje 2018. godine, jesu sve one koje spadaju u feng šui element vatre, iz razloga što ona hrani/stvara zemljane elemente i proizvodi ciklus u kome se nalazi svih pet komponenti ove filozofije.

Međutim, postoje i boje koje privlače lošu energiju i najbolje ih je izbegavati tokom ove godine. Ponovo, sve se ovo bazira na igri pet feng šui elemenata. Elementi koji oslabljuju energiju zemlje, koja je glavna tokom 2018. godine, jesu voda, drvo i metal. Sa druge strane, ovo je opet bazirano na specifičnim interakcijama svih feng šui elemenata.

Najsrećnije boje za ovu godinu su terakota, ili boja gline, svetlo žuta, peščana i bež. Pored njih tu su i boje koje su idealne na garderobi i različitim aksesoarima tokom 2018. godine, a to su crvena, narandžasta, žuta, ljubičasta, roze i ljubičasto/crvena.

Boje koje biste trebalo da izbegavate u godini psa jesu crna, plava, bela, siva, zelena i braon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs