MODNI SAVETI

ŠLJOKICE, PERJE, ČIPKA: 7 modnih trendova za nezaboravan DOČEK NOVE GODINE! (FOTO)

Nakon dve godine i praktično dva kruga praznika, čini se da ćemo ove proslaviti van trenerki (mada se nekih udobnosti ne odričemo tako lako) i nekako želimo sve i to odmah!

Moda
Autor:
ŠLJOKICE, PERJE, ČIPKA: 7 modnih trendova za nezaboravan DOČEK NOVE GODINE! (FOTO)
Instagram/Tamara, Foto: Instagram / Tamara

Ako je vama, kao i nama priznajemo, zafalilo malo sistematizacije u ovom talasu entuzijazma, donosimo vam mini vodič kroz najbolje part trendove.

Neka odbrojavanje počne!

ŠLJOKICE

Neizbežne šljokice su i ove godine u modi (pitamo se kada nisu bile), a vi napravite još jači iskorak pa ih ponesite u nekoj smeloj boji. Sjajno zar ne?

PERJE

Na običnoj beloj košulji, pletivu i drugim komadima sa kojima ne biste spojili perje ali i na haljinama i trikoima koji su definicija novog modnog pristupa. Perje je svuda, nabavite svoje i - okitite se bez ustručavanja.

SATEN

Lagodan, grli telo kao nijedan drugi materijal, a daje na glamuru u bilo kojoj boji koju odaberete.

BOJE DRAGULJA

Bogate nijanse u materijalima koji to dodatno ističu. Smaragdnozelena je siguran izbor, boja bakra i šljokice su savršen glamur, a intenzivna crvena nijansa je smeo iskorak. Koja je vaša?

UKRAŠENE CIPELE

Cipele koje su ukrašene kao da sutra ne postoji su možda i najbitniji deo jednog prazničnog stajlinga- uz njih zaista možete da nabacite samo džins i rolku i da opet savršeno odgovorite na temu (i da se još bolje osećate).

PLIŠ

Klasika kojoj ne možemo da odolimo nijedne zime. Odlučujemo se za tamne misteriozne komade u crnoj, teget i tamnozelenoj nijansi.

ČIPKA

Ništa nije seksi kao čipkana haljina ili bluza u kombinaciji sa pantalonama visokog struka. Prebacite preko predimenziornirani sako i spremni ste za bilo koju vrstu žurke.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs