TREND

OVAKO NOSIMO PLETIVA ZA VREME PRAZNIKA: Interesantni otvori, šljokice, prelepi detalji! (FOTO)

Još uvek nismo stigli do onog trenutka u kom razmišljamo o trendovima za novu sezonu (da ne kažemo 2022. pošto nam i daje nije jasno kako smo do nje stigli ovako brzo) ali smo zato više nego opsednuti trendovima za predstojeće praznike - ne sudite nam strogo, to nam pomaže da preživimo gorepomenutu zbunjenost.

Moda
Autor:
OVAKO NOSIMO PLETIVA ZA VREME PRAZNIKA: Interesantni otvori, šljokice, prelepi detalji! (FOTO)
Foto: Instagram / lucywilliams02

A kako su temperature sada zaista ozbiljno pale i izgleda da nam se smeši sneg za Novu godinu, prva stvar na koju mislimo jesu pletiva. Božićni džemperi kao iz filmova su sjajni ali teško da ćete u njima zaista da se zaputite na neku žurku, zar ne?

Bez brige, tu su savršene svetlucave ali i ozbiljno seksi alternative.

SA ISEČCIMA

Uska, crna i obavezno sa isečcima. To su detalji koji odvajaju haljinu od trikotaže za party i onu namenjenu regularnom životu (i koje takođe obožavamo). I to je ujedno i sve što treba da znate o njoj. Nabavite (bar) jednu što pre.

(BOGATO) UKRAŠENO

Pletenice više nisu omiljeni način da nosimo džemper, sada na njemu želimo i kristale, rese, perje, aplikacije. Što jednostavniji model to bolje kad je ukrašen. Izbegavajte uobičajene praznične boje kao što su zelena i crvena (ne želite da vas neko pobrka za ukrasom za jelku) i ponesite svoj svetlucavi džemper sa šortsom ili mini-suknjom.

SVETLUCAVI LUREX

Lureks-efekat volimo u svim retro izdanjima, ali nam najviše prija na minimalističkim siluetama uskih džempera, rolki i haljina. Odaberite jednobojan svetlucav komad, ukombinujte ga sa visokim strukom, preskočite upadljiv nakit i spremni ste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs