to se ovako radi

NEMA JOJ RAVNE: 5 najboljih stajlinga Džulije Roberts koje možemo da kopiramo i danas! (FOTO)

Niko kao ona je prava kliše rečenica koja ide uz glumicu Džuliju Roberts.

Moda
Autor:
NEMA JOJ RAVNE: 5 najboljih stajlinga Džulije Roberts koje možemo da kopiramo i danas! (FOTO)
Džulija Roberts, Foto: Profimedia

Jedna je od retkih koja nije promenila lični opis, već sa prepoznatljivim osmehom prihvatila starenje, dok je njen stil još od samog njenog pojavljivanja na bioskopskim platnima ostao besprekoran.

Kako su devedesete kao modna dekada ponovo aktuelne, izdvajamo vam 5 najboljih stajlinga riđokose glumice koji su obeležili ovu dekadu.

1. TREGERICE

Trend koji se vraća na velika vrata, nije više rezervisan za molere i trudnice, već se može ukombinovati u svakodnevnom oblačenju. Dobar par tregerica i bela majica su sve što vam je potrebno da postignete ultimativni letnji ležeran stajling.

2. ODELO

Muški krojevi odela već neko vreme dominiraju modnom scenom. Naramenice su posebno aktuelne, a ako zafali inspiracije tu je Džulijin stajling sa dodele nagrada Zlatni globus koji je u to vreme bio do tada neviđen.

3. BERETKA I KOŽNI MANTIL

Ništa ne sugeriše francuski stil kao dobar mantil i Šanel beretka, dok bela majica, minimalističke minđuše i tamne retro naočare dodatno akcentuju francuski stil.

4. LEŽERNO, A ŠIK

Bela rolka, crni sako i dobar džins- ako ste mislili da bezvremena modna kombinacija ne postoji, prevarili ste.

5. SLOBODA

Premijeru filma Nothing Hill, 1999 obeležio je jedan od ključnih trenutaka kada se Robertsova pojavila sa neizdepiliranim pazuhom u crvenoj šljokičivaoj haljini. Ovaj feministički stav u to vreme naišao je na mnogo osuda, ali danas svrstava Džuliju u pionirke feminizma koje su se borile za slobodu ženskog tela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs