Izgled

Najzgodnija žena Holivuda u neverovatnoj haljini: Ona jednostavno diktira modu! (FOTO)

Zgodan je Čening, ali zgodna je i Džena. Zajedno predstavljaju najseksepilniji par u Holivudu
Moda
22:16h Autor:
Najzgodnija žena Holivuda u neverovatnoj haljini: Ona jednostavno diktira modu! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Glumac Čening Tejtum miljenik je žena širom sveta, a našao se i na listi najseksepilnijih muškaraca magazina People pre nekoliko godina, ali uz ovako zgodnu suprugu, teško je zamisliti da bi ga privukla bilo koja druga lepotica.

Nekadašnja plesačica i manekenka Džena Devan plenila je pažnju u izazovnom izdanju dok je dolazila u L'Ermitage na Beverli Hilsu da bi se fotografisala za jednu bjuti kampanju.

Bela kratka haljina na tanke bretele otkrivala je cela leđa, a seksi izdanje Džena je dodatno naglasila čizmama od brušene kože koje sežu iznad kolena.

Seksi baka (58) u šetnji sa unukama: Slavica Eklston ukrala ćerkama pažnju! (FOTO)

Čizme iznad kolena od brušene kože, koje su prošle sezone lansirale poznate modne kuće poput Živanšija ili Stjuarta Veitzmana, sigurno će biti jedan od omiljenih komada slavnih dama i ove zime, a Džena je pokazala kako se nose i otkom letnjih meseci.

Zgodni par, inače, upoznao se na snimanju filma "Step Up", a nakon nekoliko godina veze uplovili su u bračne vode. Imaju trogodišnju kćerkicu Everli. Kada dolaze zajedno na crveni tepih ili kakva važnija događanja, uvek su modno usklađeni i mnogi ih smatraju najprivlačnijiim parom u Holivudu.

Duge noge, plava kosa, ten kao zamišljen: Nina u haljini koja hipnotiše muškarce! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs