Ukradite inspiraciju

Oblači se zbog sebe i drugih žena: Uvek tip-top sređena zahvaljujući ovim pravilima! (FOTO)

Glumica i poslovna žena Džesika Alba uvek izgleda uglađeno, zato je vredi saslušati
Moda
03:12h Autor:
Oblači se zbog sebe i drugih žena: Uvek tip-top sređena zahvaljujući ovim pravilima! (FOTO)
Foto: AP / Profimedia / AP

Među mnogobrojnim zvezdama koje se neprekidno pojavljuju kako na crvenom tepihu, tako i pred objektivima paparaca, samo nekoliko njih gotovo uvek izgleda uredno i sređeno, ali u skladu sa prilikom.

Među njima je svakako Džesika Alba, koja je u više navrata otkrila neke svoje stilske tajne i podelila savete.

Najzgodnija žena Holivuda u neverovatnoj haljini: Ona jednostavno diktira modu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lepa glumica voli suknje srednje dužine, smatra da su zabavne i pogodne za različite dnevne aktivnosti. Uživa i u spajanju srebrnog i zlatnog nakita.

Miksovanje metala ubacuje i u dnevne i u večernje kombinacije, bez obzira na trendove. Iako je modno pravilo nekada glasilo da se istovremeno ne nose različite boje metala, Alba je srećna što je ono zastarelo.

Odeća koja podmlađuje svaku damu: Dovoljna su samo dva odevna komada! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Kako bi uvek izgledala tip-top, uveče bira svoju kombinaciju za sledeći dan. Isto radi i sa odećom svoje dece. Ipak, ako se probudi u drugačijem raspoloženju, promeniće stajling, mada je pripremanje za sledeći dan odličan način da uštedite vreme i odvojite barem desetak minuta pre posla za sebe.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džesika Alba priznaje da se oblači najpre zbog sebe, a zatim zbog drugih žena. Muškarci su tu najmanje bitni. Ističe da je samopouzdanje ono što odevnu kombinaciju čini privlačnom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jedan komad nikada neće obući - veoma kratak šorts. Još kada je bila tinejdžerka je naučila da joj takva vrsta pažnje nije potrebna, mada voli duže šortseve, koje nosi sa laganom bluzom i blejzerom.

Džesika već godinama sarađuje sa Emili Kurent i Merit Eliot, stilistkinjama koje su je naučile da zabavlja sa modom, ali su i uticale na to da uvek izgleda savršeno.

Kad žena napuni 40: Pravila oblačenja za zrelu damu sa stilom! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs