Budite šik

Odeća koja podmlađuje svaku damu: Dovoljna su samo dva odevna komada! (FOTO)

Iako na prvi pogled mogu nekome da izgledaju nespojivo, ova dva odevna komada čine idealnu smelu i mladalačku kombinaciju koju može svaka dama da ponese
Moda
00:20h Autor:
Odeća koja podmlađuje svaku damu: Dovoljna su samo dva odevna komada! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nazivaju je jednom od najlepših žena Holivuda, a sada se čini da je glumica Kejt Bekinsejl upravo to i dokazala.

Naime, ona je tokom subotnjeg izlaska privukla svu pažnju paparaca. I to sa razlogom, jer iako ima 43 godine, slavna glumica izgleda bar 10 godina mlađe.

Dokazao da svaka dama može da izgleda kao kraljica: Neverovatne transformacije žena! (VIDEO)

Tome je doprineo i njen stajling, toliko jednostavan, a opet upečatljiv. Belu bluzu bez ramena sa diskretnim vezom na rukavima Kejt je iskombinovala sa uskim crnim kožnim pantalonama.

Iako na prvi pogled mogu nekome da izgledaju nespojivo, ova dva odevna komada čine idealnu smelu mladalačku i šik kombinaciju koju može svaka dama da ponese.

Uz nju je Kejt odabrala plitke čizme sa visokim potpeticama i upečatljivu malu sivu tašnu. Pun pogodak bila je i frizura - podignuta kosa u visoki rep sa puštenim prednjim pramenovima.

Celokupan izgled odiše jednostavnošću sa jedne i mladalačkim duhom sa druge strane. Dakle, drage naše dame, pokažite svoja ramena, "nabacite" uske pantalone i koračajte uzdignute glave. Ljudi će se oduševljeno okretati za vama!

Odeća koju muškarci ne podnose na ženama: Bez stila i ukusa! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs