Obratite pažnju

Odeća koju muškarci ne podnose na ženama: Bez stila i ukusa! (FOTO)

Trenutno ultra popularni kombinezon za muškarce je čista katastrofa
Moda
23:04h Autor:
Odeća koju muškarci ne podnose na ženama: Bez stila i ukusa! (FOTO)
Foto: Profimedia

Da li ste znali da čak 48 odsto muškaraca izgrađuje stav o ženi na osnovu njene garderobe?

Ako vas je to iznenadilo, onda će vas tek šokirati podatak da bi zbog lošeg odevanja njih 11 odsto raskinulo vezu, čak i ako im je stalo do dotične dame.

Ono što je na samom vrhu liste stvari koje muškarci ne podnose da vide na ženama svakako su jeftine ekstenzije, pirsing na licu, previše šminke, tanga gaćice koje vire iz pantalona, previsoke potpetice, iskrzan lak na noktima, sportski kombinezoni i animal print.

Kad žena napuni 40: Pravila oblačenja za zrelu damu sa stilom! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Dakle, ako ne želite sebi da umanjite šanse da ostavite dobar utisak na nekog muškarca, poželjno je da izbegavate kosu sa šarenim pramenovima, prevelike minđuše, dokolenice i trenerke.

Trenutno ultra popularni kombinezon za muškarce je čista katastrofa - nepraktičan, suviše vrećast ili suviše uzak, toliko da liči na gimnastičarski triko.

Od obične haljine i šala napravila kraljevsku kombinaciju: Modna lekcija Anđeline Džoli! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ono što ih takođe odbija jesu popularne "muške" farmerke, odnosno pantalone koje su široke i spuštene u predelu zadnjice.

Tu su i ženama omiljene, prelepe i tako udobne platforme, koje jači pol asociraju isključivo na ortopedske probleme. Njima se više dopada visoka štikla, koja daje seksi izgled vašim nogama.

Apsolutni modni hit za kraj leta: Vreme je za etno dezen! (FOTO)

Sa druge strane, i ženama neke stvari smetaju kod muškaraca kada je u pitanju stil oblačenja.

Ono čega bi trebalo da se odreknu jesu ženski šalovi, cipele sa potpeticom, minđuše, duboki V izraz na majicama, dugačke ogrlice, zlatne kajle i previše kratke pantalone.

Farmerica koje padaju nisko su takođe veliko Ne, kao i u obrnutom slučaju, a na bejzbol kape okrenute naopako i čarape u kombinaciji sa sandalama i ne pomišljajte.

Poznate dame koje su već godinama na samom vrhu liste prema mišljenju muškaraca su Kejt Midlton, Dženifer Aniston, Kejt Mos, Viktorija Bekam i Dženifer Lopez, pa ako niste sigurne šta da obučete na sastanak, OVDE pogledajte neke od sjajnih odevnih kombinacija poznatih dama od stila!

One su arapske boginje stila: O ovim ženama bruji čitav modni svet! (FOTO)

Foto: Reuters / Pool
Foto: Reuters / Pool
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs