Ukradite ideje

Modni saveti za dame sa malim grudima: Privlačne u pravoj garderobi!

Naoružajte se samopouzdanjem, isprsite se i šarmirajte predstavnike jačeg pola
Moda
13:50h
Modni saveti za dame sa malim grudima: Privlačne u pravoj garderobi!
Foto: Profimedia

Dame sa malim grudima često se osećaju nepoželjno, ni ne znajući da mogu da izgledaju veoma privlačno ukoliko naprave pravilan izbor odeće.

U nastavku sledi nekoliko modnih saveta kojih bi trebalo da se pridržavate:

Idealan stajling za jesen: Top 10 kombinacija boja! (FOTO)

1. Nemojte da izbegavate bluze i haljine sa dubokim V izrezom, naprotiv. Odaberite jednostavnu bluzu ili efektnu haljinu i ispravite leđa. Dame sa velikim grudima u ovakvim komadima odeće često mogu izgledati vulgarno, dok vi ne, nikada.

2. Pošto vam grudnjak nije neophodan kao damama sa raskošnim poprsjem, nosite haljine i bluze sa golim leđima, koje deluju vrlo izazovno. Bilo da su od čipke, svile ili pamuka, u njima ćete izgledati seksi i ženstveno.

3. Umesto na dekolte, akcenat stavite na donji deo tela. Odaberite suknje i pantalone koje ističu struk, nosite pastelne boje i cvetne dezene.

4. Majice sa raskošnim dezenima, karnerima, resama, nitnama i perlicama su u trendu, a vizuelno uvećaju poprsje. Nosite ih često i u različitim prilikama.

Idealna haljina za dame sa manjim grudima: Po uzoru na Dženifer Lopez! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Ešarpe svih boja i dezena odličan su saveznik dama sa malim grudima. Mogu da se kombinuju bilo sa pantalonama, bilo sa suknjom ili haljinom, a sa njima ćete uvek izgledati sređeno.

6. Mnoge manekenke su "ravne", ali se ne osećaju hendikepirano. Naprotiv. Naoružajte se samopouzdanjem, isprsite se i šarmirajte predstavnike jačeg pola.

Glavni jesenji trendovi: 5 modnih zapovesti za damu od stila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs