Ovako žene NE TREBA da se oblače: Kada smo videli Nikol Kidman mislili smo da je gola, a onda smo uvideli veliku grešku

Glumica Nikol Kidman, odabrala je kombinaciju koja joj nije stajala baš bajno iz jednog razloga. Donosimo vam savet kako da poboljšate svoj izgled i šta je ključno pri ovakvom odevanju.

Moda
Ovako žene NE TREBA da se oblače: Kada smo videli Nikol Kidman mislili smo da je gola, a onda smo uvideli veliku grešku
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Nikol Kidman, prošetala je crvenim tepihom na premijeri njene nove romantične komedije "A Family Affair", zajedno sa svojim kolegama glumcima Zekom Efronom i Džoji King.

Glumica je za permijeru filma odlučila da obuče kontroverzni izgled. Kako se da primetiti tokom pregleda fotografija, glumičina haljina u bež boji koja joj je išla uz telo, izgledala je kao da je gola, jer se njen ten stopio sa bojom haljine, što nije ostavilo dobar utisak.

Nikol Kidman
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Nikol Kidman je odabrala i zlatne minđuše i zlatnu glomaznu ogrlicu koja joj je odlično stajala i za koju ne postoje nikakve zamerke, no, haljina je bila ta koja je njen izgled spustio. Nije naravno izgledala loše, ali je daleko od bajnog i savršenog kao što ona ume da bude.

Umesto toga, Nikol je trebala da odabere tamniju i puniju nijansu, koja se ne bi stopila sa bojom njene svetle kože.

Ovakva boja bi savršeno stajala tamnijem tenu, jer dolazi do kontrasta, a ta podela na mračnije i svetlije bi ostavila jak otmen izgled.

Ženama sa ovakvim tenom bi najbolje bilo da biraju tamniju i puniju nijansu, kako ne bi došlo do efekta spajanja i "golog" izgleda.

Evo kako tamna i ispunjena nijansa uspeva da učini Nikol Kidman neverovatno otmenom. Na premijeri filma "Top of the Lake", nosila je Zuhair Murad haljinu sa belim vezom i tamnijom nijansom bež boje.

Nikol Kidman
foto: Brandon Voight / Splash / Profimedia

Preporučujemo da vodite računa o boji vaše kože kada birate bež boju, s obzirom na to da može imitirati izgled vaše kože i da ostavite neželjene utiske iza sebe. Nećete izgledati loše, ali ćete možda ostaviti utisak kao da ste goli.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs