MRTVA HLADNA JE DOŠLA SKORO GOLA NA CRVENI TEPIH: Polni organ jedva prekrila crnom tračicom, intimne delove video svet

Kristen Stjuart često uspe da se istakne, kako svojim ponašanjem, tako i pojavom, ali je ovog puta sve ostavila bez teksta svojom nagom pojavom

Moda
Autor:
MRTVA HLADNA JE DOŠLA SKORO GOLA NA CRVENI TEPIH: Polni organ jedva prekrila crnom tračicom, intimne delove video svet
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Kristen Stjuart je poznata po vezi sa kolegom iz franšize "Sumrak" Robertom Patinsonom. Međutim, snimanje filmova i te kako je Patisonu zadavalo muke.

Od ranije su je pratile užasne glasine. Glumica je, navodno, kosu prala tek na nekoliko nedelja, a zube jednom dnevno, a nekad ni toliko. Na sve to se čudila što to smeta Robertu, s obzirom na to da su njegovi kolege ispričale da se i on jako retko tušira i zaudara, što je i sam priznao.

Kristen Stjuart
foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Kristen Stjuart je privukla veliku pažnju na premijeri filma "Love Lies Bleeding" u Beverli Hilsu u utorak.

Tridesettrogodišnja zvezda "Sumraka" je ostavila posmatrače u čudu dok je hodala crvenim tepihom u impresivnom kostimu, u kojem je više otkrila nego što je sakrila.

Kristen Stjuart
foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Noseći crno bodi odelo koje jedva pokriva telo, glumica je dala pečat prilično razuzdanom izgledu sa prozirnim čarapama i crnim štiklama neprirodne visine.

Naime, ona je najintimniju zonu na telu, polni organ, prekrila sa malo crne trake koja je deo trikoa i to u minimalnoj količini. Zadnjicu je, pak, potpuno ogolila. Čini se da joj nije bio problem da fotografima pozira golišava, jer se sve vreme širom osmehivala i zauzimala različite poze.

Kristen Stjuart
foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Ovo skandalozno izdanje upotpunila je crnim mrežastim čarapama.

Poznata je i po skandalu o prevari Roberta Patinsona.

Kristen se našla u centru skandala kada je uslikana kako ljubi svog režisera Ruperta Sandersona. Nažalost, ovo se dogodilo dok je još izlazila sa Robertom i dok je Rupert bio u braku... Godinama kasnije priznala je da su je pratili različiti pogrdni epiteti povodom te situacije. „Tada smo živeli u drugom vremenu", rekla je u jednoj emsiji. „Osećam da je cela ta situacija sa sramotom i epitetom drolje koji mi je dodeljivan bila toliko apsurdna".

Kristen Stjuart
foto: Profimedia/editorial images

Glumica ima prelepe zelene oči ali je za potrebe filma morala da nosi kontaktna sočiva u smeđoj boji kako bi odgovara opisu lika Bele Svon koji je tumačila. U poslednjem filmu ove franšize zamenila ih je za boju ćilibara kako bi izgledala kao vampir. Kaže da je to iskustvo koje bi najradije zaboravila izjavila je jednomprilikom za MTV:

„Samo te ubiju. Daju ti mrtvo lice“, rekla je ona.

Kristen Stjuart
foto: Facebook

Prema Forbsovoj listi bila je najplaćenija glumica u Hoivudu u 2012. godini. Zauzela je prvo mesto sa prihodom od 34,5 miliona dolara od maja 2011. do maja 2012. Ovo je postigla sa samo 22 godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs