MUŽ JE IMAO 7 GOD. KAD JE GLEDAO NA TV-u U ŠTA SE PRETVARAM Nije htela da rodi da ne pokvari liniju, pa šokirala potezom

Jedna od najlepših žena sveta, Prijanka Čopra, nedavno se našla na meti kritika jer je "kukala" da je teško biti majka.

Celebrities
22:13h Autor:
MUŽ JE IMAO 7 GOD. KAD JE GLEDAO NA TV-u U ŠTA SE PRETVARAM Nije htela da rodi da ne pokvari liniju, pa šokirala potezom
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekadašnja misica i glumica Prijanka Čopra, podigla je ogromnu prašinu izjavom da joj nije lako da bude majka. Ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir da je slavna lepotica već duže vreme na meti kritika zbog toga što joj je ćerku rodila surogat majka.

Iako se isprva pričalo da Prijanka ne može da ima decu, to je kasnije demantovano, a samo objašnjenje šokiralo je mnoge. Kako se kasnije saznalo, ona i njen suprug Nik Džonas odlučili su se za surogatstvo jer "nisu imali vremena" zbog gustih rasporeda snimanja.

"Sve je u redu i sa njim i sa njom, ali njihovi rasporedi su gusti, i nisu mogli da se usaglase da budu uvek tu kada ovulira, a godine idu, pa je ovo bio lakši način i izbor je pao na surogat majku koju su zajedno odabrali", rekao je insajder svojevremeno.

Mnogi su osudili to što "par nije nalazio vreme za tako bitnu stvar" i govorili da "imaju dovoljno para, šta će im još miliona", a neki su išli toliko daleko da su optužili glumicu da je izabrala surogatstvo zarad "trenda" koji vlada u Holivudu, kako glumice ne bi "uništile" svoja tela.

Ćerka Prijanke Čopre i Nika Džonasa je nakon rođenja bila 100 dana na intezivnoj, a stvari su se, srećom sredile, a sada je slavna misica prvi put progovorila o tome kako je biti majka.

Prijanka Čopra
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Na pitanje koliko se često oseća preopterećeno kao mama, Čopra je odgovorila: "Mislim svaki dan".

"Kada ih stavite u krevet jako je intenzivno, jer svaki dan brinete o tome šta možete pogrešiti i koju ćete grešku napraviti", rekla je.

Čopra je dalje objasnila da uprkos svim strahovima, majčinstvo još uvek smatra punim lepih trenutaka.

"Gledam osmeh svoje ćerke i kažem: 'U redu, u redu. Za sada mi ide dobro'. To je najbolja stvar koju sam ikada učinila, ali je jako zastrašujuća", dodala je.

Selidba u Ameriku

Kada je imala 13 godina porodica je donela odluku da otputuje u Ameriku i živi sa tetkom jer su smatrali da će tamo da ima bolju budućnost. I sa tetkinom porodicom često se selila, od Masačusetsa preko Ajove sve do Njujorka, a upravo joj je Masačusets ostao u posebnom sećanju jer je onde počela njena glumačka karijera. Tada je učestvovala u nekoliko pozorišnih projekata, a učila je i sve o zapadnoj klasičnoj muzici i pevanju.

Život u Americi, koliko god mnogima izgledao idealan, za nju to i nije bio jer je zbog svog porekla i boje kože često bila meta rasističkih napada i žrtva zlostavljanja učenika u razredu.

- Bila sam povučeno dete sa malo samopouzdanja. Imala sam bele ožiljke po nogama, ali oduvijek sam bila ratnica. Danas, zahvaljujući svojim nogama, imam ugovore s 12 kompanija, prisetila se svojevremeno Čopra, pa se ipak, nakon tri godine života u Americi, vratila u Indiju i završila javnu vojnu školu.

Izbori za mis

Tokom tog perioda pobedila je na lokalnom takmičenju lepote, koje joj i nije ostalo u najboljem sećanju jer je nakon pobede stekla horde obožavatelja, zbog čega su njeni roditelji morali da stave rešetke na prozore i vrata kuće da bi je zaštitili. No njena lepota je bila neupitna, zbog čega ju je majka 2000. godine prijavila na takmičenje Feming Miss India, na kojem je osvojila drugo mesto, a onda je iste godine proglašena najepšom na svetu, osvojivši titulu Miss sveta i postavši tako peta Indijka koja je osvojila tu prestižnu titulu.

Prijanka je nedavno ispričala i jednu anegdotu povezanu sa ovim izborom. Naime, ona je priznala da je saznala kako je njen suprug Nik Džonas gledao ovo takmičenje iako je u tom trenutku bio tek dečačić, a to joj je otkrila svekrva.

"Rekla mi je: 'Sećam se ovoga jer je moj svekar Kevin voleo da gleda takmičenje. A on je, jasno se sećam, gledao tvoj izbor i Nik je došao i seo pored njega i gledao kako pobeđuješ'. To je bilo pre 22 godine. On je imao 7, a ja 17 godina. A on je sedeo tamo i gledao me", ispričala je Prijanka, dodala da verovatno nije ni u snovima pomislio da će jednog dana biti muž i žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs