OD NEKADAŠNJE PRELJUBNICE OSTALA JE BLEDA SENKA: Svi se IZNENADE kada vide kako sada izgleda popularna glumica

Donosimo vam neke manje poznate činjenice o Kristen Stjuart za koje verovatno niste znali.

Celebrities
Autor:
OD NEKADAŠNJE PRELJUBNICE OSTALA JE BLEDA SENKA: Svi se IZNENADE kada vide kako sada izgleda popularna glumica
10 činjenica o Kristen Stjuart, Foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Kristen Stjuart je oduvek bila otvorena u vezi sa svojim privatnim životom životom i izgledalo je kao da je nije briga ko je sve u njega upućen. Na ekranima i u vestima ona je bila jedna od najpoželjnijih žena u šou biznisu zbog svog glumačkog talenta i zbog toga što se predstavljala kao mračna lepotica koju je teško upoznati i koja je nekako privlačna i mistična u isto vreme.

Međutim danas Kristen izgleda potpuno drugačije, prema rečima mnogih gotovo neprepoznatljivo, da li su na to uticali različiti skandali i dešavanja iz prošlosti nismo sigurni ali pogledajte fotografije pa prosudite sami.

Kristen Stjuart
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve ovo je pitanje perspektive da budemo iskreni i neki ljudi mogu misliti da je jedna od najlepših glumica dok je za druge potpuno propala. Sve u svemu, stekla je ime koje je prati gde god da krene. Sada vam predstavljamo neke manje poznate cinjenice o njoj:

1. Njena ljubav prema glumi potiče od njenih roditelja koji su oduvek radili u industriji zabave. Njena majka je supervizor scenarija, a njen tata je scenski menadžer. Naziva ih "vrednim članovima posade"! Međutim, dok je odrastala, u početku je želela da bude kamerman kao njena braća. Sve se promenilo kada je dobila svoju prvu ulogu u „Bezbednosti objekata“.

"To je bio dan kada se razbio moj san da budem rukovodilac ili supervizor scenarija, i moj život se otvorio izvan mojih najluđih snova".

Kristen Stjuart
foto: Clemens Niehaus / imago stock&people / Profimedia

2. Poznata je i po skandalu o prevari Roberta Pattinsona.

Kristen se našla u centru skandala kada je uslikana kako ljubi svog režisera Ruperta Sandersona. Nažalost, ovo se dogodilo dok je još izlazila sa Robertom i dok je Rupert bio u braku... Godinama kasnije priznala je da su je pratili različiti pogrdni epiteti povodom te situacije. „Tada smo živeli u drugom vremenu", rekla je u jednoj emsiji. „Osećam da je cela ta situacija sa sramotom i epitetom drolje koji mi je dodeljivan bila toliko apsurdna".

3. Glumica ima prelepe zelene oči ali je za potrebe filma morala da nosi kontaktna sočiva u smeđoj boji kako bi odgovara opisu lika Bele Svon koji je tumačila. U poslednjem filmu ove franšize zamenila ih je za boju ćilibara kako bi izgledala kao vampir. Kaže da je to iskustvo koje bi najradije zaboravila izjavila je jednomprilikom za MTV:

„Samo te ubiju. Daju ti mrtvo lice“, rekla je ona.

4. Prema Forbsovoj listi bila je najplaćenija glumica u Hoivudu u 2012. godini. Zauzela je prvo mesto sa prihodom od 34,5 miliona dolara od maja 2011. do maja 2012. Ovo je postigla sa samo 22 godine!

Kristen Stjuart
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

5. Ponosna je na svoj rad na Twilight sagi: Dok se njena gluma u ​​filmovima o vampirima i dan danas ismeva, ali Kristen se ne slaže sa tim: „Svako ko želi da priča razne gluposti o Twilight-u, potpuno razumem, ali tu postoji nešto na šta sam do danas beskrajno ponosna. Moje sećanje na to je bilo i ostaće stvarno dobro, " rekla je ona.

6. Takođe je podelila svoje gađenje prema onima koji kažu da nije „ozbiljna glumica“. "Recimo da radim veliki film franšize o Vampiru koji se zaljubljuje u normalnu devojku. To je kao: 'Hoćeš li da im pokažeš da možeš da budeš pravi, ozbiljan glumac?' To je kao, 'Zar nisam bila prava, ozbiljna glmica?" rekla je Kristen.

Kristen Stjuart
foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

7. U svom domu u Kaliforniji poznata glumica poseduje zvučno izolovanu sobu. Sve to je deo njene strasti za muzikom. Pored toga što peva i svira gitaru ona svira i bubnjeve.

"Imam jednu prostoriju koja je zvučno izolovana tako da mogu jako glasno da sviram bubnjeve“, rekla je za magazin Elle 2016.

8. Ona je jedina američka glumica koja je osvojila nagradu Cesar. U slučaju da niste znali, ovo je u osnovi francuski ekvivalent Oskaru. Dobila je nominaciju za najbolju sporednu glumicu za svoju ulogu u filmu Olivijea Asajasa "Oblaci nad Sils Marijom".

9. Zamenila je Hejden Panetijer u filmu "Soba panike".

Nakon što su i Nikol Kidman i Hejden Panetijer napustile film Dejvida Finčera, Džodi Foster i Kristen su priključile. To je dobra stvar koju je Kristen uradila jer je Finčer kasnije rekao da smatra da je Hejden "iritantna".

10. Njen san iz detinjstva je bio da postane najmlađi reditelj.

Međutim dok je odrastala kao dete glumac, uvek je ciljala na nešto veće: „Mislim da sam podrazumevano želela da budem glumac, jer na snimanju filma kao malo dete, jedina stvar koju možeš da poželiš da budeš je upravo glumac. Zaista sam bila oduševljena celim procesom“, rekla je ona u jednom intervjuu.

"U tom trenutku sam zaista želela da budem na setovima, da idem na hiljadu različitih mesta i da radim onoliko koliko rade moji roditelji. Oba moja roditelja rade na filmu. Oni su ekipa. Volim filmove, i samo sam želela da budem uključena."

Dodala je: "Zaista sam imala sreće. Išla sam na audicije neko vreme, a onda sam počela da snimam filmove. Nekad sam pričala da sam oduvek želela da budem najmlađi reditelj ali sada sam odlučila da je ipak gluma moj životni poziv".

Pogledajte kako je nekad izgledala, a kako sada izgleda:

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs