NAŠA DIZAJNERKA OBJASNILA KAKO ŽENA TREBA DA IZGLEDA POSLE 40: Kad se pojavila u MUST HAVE komadu, svima su PALE VILICE

Melina Džinović se pojavila na prestoničkon događaju u vrlo izazovnoj haljini i sve je, doslovno, zasenila!

Moda
00:28h Autor:
NAŠA DIZAJNERKA OBJASNILA KAKO ŽENA TREBA DA IZGLEDA POSLE 40: Kad se pojavila u MUST HAVE komadu, svima su PALE VILICE
Melina Džinović, Foto: ATA Images

Jedna od našin najuspešniijih modnih dizajnerki Melina Džinović, čije kreacije nose velike svetske zvezde, večeras je pokazala na delu kako jedna dama u 5. decenije treba da izgleda. Naime, kada se pojavila, sve poglede je ukrala, a njen seksepil u besprekornoj kožnoj haljini je neverovatno zračio.

Naime, supruga pevača Harisa Džinovića, pojavila se na promociji novih prouzvoda Lepe Brene i za tu priliku je odabrala fenomenalan stajling u braon boji.

Zablistala je u kožnoj toaleti veoma zanimljivog kroja, a duboku dekolte je, neminovno, najviše privukao pažnje. Ovaj model je Melini stajao kao saliven, te je do izražaja došla njena vitka figura, posebno izvajane noge.

Melina Džinović
foto: ATA Images

Besprekoran autfit je upotpunila klasičnim salonkama u istim nijansama i diskretnim srebrnim nakitom. Dok je u rukama imala klasnični, čini se vanvremenski, model "Šanel" torbe.

Osim Meline, na reviji su doše i mnoge druge poznate ličnosti, a po modnim kombinacijama su se istakle i Aleksandra Prijović, Jovana Joksimović, Lepa Brena, ali i prva dama Srbije - Tamara Vučić.

1 / 5 Foto: ATA Images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs