samo što je postala punoletna

NIGDE NE IDE, OSTAJE KOD NAS I UPISUJE FAKULTET: Džinovići o svojoj popularnoj ćerci, njenom fakultetu i ljubvanoj vezi!

Đina Džinović veoma je popularna na Tik Toku i Instagramu

Vip roditelji
16:08h Autor:
NIGDE NE IDE, OSTAJE KOD NAS I UPISUJE FAKULTET: Džinovići o svojoj popularnoj ćerci, njenom fakultetu i ljubvanoj vezi!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ćerka legende narodne muzike Haisa Džinovića i poznate modne kreatorke Meline Džinović sve je prisutnija u medijima, a pažnju šire javnosti j privuKLA na svojim profilima na društvenim mrežama. Nedavno je porslavila i 18. rođendan u krugu najbližih prijatelja.

Proslavu su organizovali Melina i Haris, a Đinina mama ističe da je proslava protekla fenomenalno, baš onako kako je i zamislila, uz najbolje prijatelje, dobru mutiku i ukusnu hranu.

- Bilo je predivno. Moram reći da sam jako zadovoljna. Srećna sam, i Đina je bila veoma zadovoljna, svi smo se lepo proveli ali ne pravimo od toga sad neku veliku stvar. Neka je živa i zdrava ali ne vidim razliku između 17 i 18, 19 - kaže Melina.

Đina je od roditelja za rođendan dobila psa, kojeg je već nekoliko godina želela.

- Ona je 10 godina htela psa pomeranca i ja naravno nisam bila za to. Mi već imamo velikog divnog psa, ali otac joj je ispunio tu želju, tako da imamo sada i jednog malog, divnog slatkog pomeranca koji se zove Nobu - objašnjava popularna kretorka.

I naglašava da je bila protiv toga da njena ćerka otvori profile na druptvenim mrežama, a posebno joj zasmetaju naslovi u novinama vezaim za njenu ćerku.

- Haris i ja nemamo društvene mreže, ne pratimo to. Bila sam protiv toga da Đina ima Instagram, Ja sam bila ta koja je bila protiv, ali Bože moj. Mi smo se isto priklonili nekim njenim željama i interesovanjima. Ne mogu da kažem da mi ne zasmeta, pogotovo naslovi u novinama.

Smatra da bi novinari trebalo da budu blaži prema njoj, jer je ona još uvek veoma mlada. Ali, sa druge strane je i iskritikuje, kada smatra nešto što je postavila na svoj profil nije dobro.

- Ja je iskritikujem, ali ona zna o društvenim mrežama puno više nego ja. Ja sam svesno odabrala da ne budem na društvenim mrežama, volim privatnost. Naravno da pratim šta ona radi. Slatka mi je što je tako otvorena i prirodna. Moram da kažem da taj deo kod nje izuzetno cenim i poštujem - rekla je Melina za "Telegraf".

Supruga Harisa Džinovića reagovala je i na nedavne natpise u medijima da će njena mezimica da napusti Srbiju i odseli se u inostranstvo sa dečkom zbog njegovog fudbalskog angažmana.

- Informacija nije tačna, niko se ne seli nigde. Ona ostaje kod svojih roditelja i upisuje fakultet - zaključila je Melina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs