odećom daje važnu poruku

ZELENSKI POTPUNO PROMENIO IMIDŽ: Svi pričaju o njegovim odevnim kombinacijama, poznati modni kritičar primetio je OVO!

Više nije u skupim odelima

Moda
15:17h Autor:
ZELENSKI POTPUNO PROMENIO IMIDŽ: Svi pričaju o njegovim odevnim kombinacijama, poznati modni kritičar primetio je OVO!
Foto: Profimedia

Garderoba Volodimira Zelenskog jedna je od tema o kojoj se poslednjih nedelja i te kako komentariše u javnosti. Dok rat u Ukrajini bukti, a Putin izlazi na binu u Lužnjikiju u jakni od 14.000 dolara, na društvenim mrežama nije ostalo neprimećeno da je predsednik Ukrajine došao u Buču u patikama od 50 dolara.

Ceo svet može da primeti da je od početka rata u Ukrajini, Volodimir Zelenski odbacio klasičnu uniformu političara - skupa tamnoplava odela, bele košulje i kravate.

Umesto toga, Zelenski se pojavljuje u javnosti samo u maslinastozelenim nijansama. U takvoj garderobi komunicira sa šefovima država i obraća se poslanicima Evropskog parlamenta.

Modni kritičar i modni direktor Njujork Tajmsa je primetio da je Zelenski postao simbol snage i patriotizma ukrajinskog naroda, a smatra da predsednik izgledom želi da ukaže da je on običan čovek koji je zahvalan oružanim snagama Ukrajine na žrtvi.

Kako ističe, na ovaj način Zelenski jasno izražava svoju solidarnost sa narodom, a ne pripisuje sebi zasluge vojnika, hvaleći se punom vojnom uniformom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs