neodoljiv!

IZGLEDA KAO APOLON LIČNO, NA NJEMU PUCAJU MIŠIĆI: Kažu da je on najzgodniji stomatolog u Srbiji! (FOTO)

Proslavio se pojavljivanjem u spotu pevačice Milice Todorović za pesmu “Nema nazad”.

Vip priča
Autor:
IZGLEDA KAO APOLON LIČNO, NA NJEMU PUCAJU MIŠIĆI: Kažu da je on najzgodniji stomatolog u Srbiji! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Divna Milovanović

Borisa Stamenkovića, sada već poznati beogradskog stomatologa, publika je imala prilike da upozna kroz rijaliti program "Farma 5". Tada je bio student Stomatološkog fakulteta, a bavio se modelingom i manekenstvom.

Dok je učestvovao u ovom TV formatu, uplovio je u vezi sa pevačicom Katarinom Grujić. Ovaj ljubavi par je u tom momentu privlačio mnogo pažnje, mediji su stalno pisali o njima.

Međutim, njihova veza je ubrzo okončana, a Boris se posle toga povukao iz javnosti. U međuvremenu je diplomirao i potpuno se posvetio poslu, danas drži svoju stomatološku ordinaciju.

Njegov kontakt sa javnim poslom sada čine samo prijateljstva, koje je stekao dok je bio u tom svetu. Mnoge poznate ličnosti dolaze kod njega u ordinaciju, kako bi im ulepšao osmeh, i bezrezervno mu veruju.

I dalje mnogo brine o svom izgledu i veoma je zgodan, pa verovatno bi mnoge dame želele da se nađu u njegovom zagrljaju!

Jedan je od najprivlačnijih neženja u našoj prestonici, ali, sudeći po njegovim objavama na Instagramu, srce mu je već "ukrala" jedna lepotica, koja pozira sa njim na slici iznad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs