WOW!

BRAT SANJE VUČIĆ JE BIO DEBELJUCA KOJEG DEVOJKE NISU PRIMEĆIVALE: A sad je najzgodniji DOKTOR u Srbiji, puca od MISIĆA

Zgodni dasa u belom mantlu je urpavo brat Sanje Vučić, koja je novim albumom pokorila muzičku scenu!

Celebrities
10:50h Autor:
BRAT SANJE VUČIĆ JE BIO DEBELJUCA KOJEG DEVOJKE NISU PRIMEĆIVALE: A sad je najzgodniji DOKTOR u Srbiji, puca od MISIĆA
Ko je brat Sanje Vučić?, Foto: Printscreen Instagram / sanjalilwolf

Sanja Vučuć, vlasnica jednog od najinteresantnijih glasova na našoj muzičkoj sceni, izdala je svoj prvi solo album i napravila pravi bum na estradi! Pevačica koja u sebi ima vrele južnjačke krvi sve zaseni kada izađe na scenu i zapeva, a neodoljivim stasom zadaje glavobolje muškarcima. Sve je iznenadila kada je otrkila da je ceo album spremila sa manje od tri meseca, snimivši čak i osam spotova. Priznaje da je najviše vezana sa pesmu "Remek-delo", u koju je utkala puno emocija, ali polaže nade i u numeru "Đene, Đene".

Sanja Vučuć
foto: ATA Images

A najveća podrška u svemu što radi joj je upravo brat Miloš Vučić za kojim su poludele mnoge pripadnice lepšeg pola, jer je telo doveo do savršenstva, te je svaki mišić na njemu izvajan.

Sanja Vučuć, Miloš Vučić
foto: Printcsreen Instagram / vuleks

Miloš (35) se bavi veoma ozbiljnim poslom. Obrazovanje mu je bilo na prvom mestu, te je postao diplomirani stomatolog i trenutno radi u marketingu jedne farmaceutske kompaniji.

- Često mi prilaze ljudi na ulici, prepoznaju me i to mi se dopada, moram priznati. Neki od njih me znaju kao Sanjinog brata, pa me pitaju kada će nova pesma, da li mogu da je pozdravim, to me malo opterećuje, ali bude pohvala i na moj račun - rekao je Miloš.

Sanja Vučuć, Miloš Vučić
foto: Printcsreen Instagram / vuleks

Međutim, veoma je zanimljiva činjenica da brat nekadašnje članice grupe "Hurricane" nije uvek tako izledao. Naime, iako je danas prepoznatljiv po mišićavom telu, nekada je bio debeljuca. Za samo godinu dana uspeo je da smrša 25 kilograma i skroz se transformiše!

Podelivši svoju fotografiju od pre 12 godina na Instagramu, gde ga prati 185 hiljada ljudi, postao je inspiracija drugim ljudima, koje je podstakao na promene.

Sanja Vučuć, Miloš Vučić
foto: Printcsreen Instagram / vuleks

- Kao mali sam bio gojazan, isto kao i moja Sanja. A onda sam na početku faksa, 2011. odlučio da okrenem priču. Krenuo sam intenzivno da treniram, promenio sam način ishrane, i kroz godine i godine vežbanja, dobio sam telo koje danas imam - rekao nam je Miloš.

I istakao je da su mu promena navika i redovan trening omogućili da ima volje za sve, kao i da je neuporedivo bolje raspoložen.

1 / 7 Foto: Printcsreen Instagram / vuleks

- Zdrav način života me održava da dobro funkcionišem u svim sferama. Takav život vodi do psihičkog zdravlja, i on nam donosi benefit na svim poljima, profesionalnom i emotivnom jer smo mnogo bolje raspoloženi i imamo više volje. Trening na dnevnom nivou je jako bitan jer tako izbacujem višak negativne energije i zato svima preporučujem zdrav život i zdrave navike - zaključio jeovaj zgodni zubar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs