PRELEPA!

KRISTI TARLINGTON I DANAS IZGLEDA KAO SUPERMODEL: Najlepša manekenka DEVEDESETIH uslikana na ulicama Njujorka! (FOTO)

Elegantnost i prefinjenost krasili su manekenku Kristi Tarlington tokom zlatne ere supermodela, a čini se da se njen prepoznatljiv stil održao i dan-danas.

Moda
Autor:
KRISTI TARLINGTON I DANAS IZGLEDA KAO SUPERMODEL: Najlepša manekenka DEVEDESETIH uslikana na ulicama Njujorka! (FOTO)
Kristi Tarlington, Foto: Profimedia

Neverovatnu lepotu manekenka Kristi Tarlington nasledila je od majke koja je rodom iz Salvadora. Svojom harizmom osvojila je modni svet već sa 14 godina, a krajem osamdesetih sa čuvenim modnim magom Kelvinom Klajnom potpisala je ekskluzivni ugovor od šest miliona dolara i postala zaštitno lice celog brenda sa inicijalima CK.

Nikada nije preterivala sa modnim dodacima, nije nosila previše šminke, nakita, a puštala je da garderoba koju nosi ističe njenu prirodnu lepotu. Bilo da nosi elegantnu izazovnu haljinu jarke boje ili običnu rolku, farmerke i košulju, lepota njenog lica i gracioznost dolaze do izražaja. Grejs Kodington, dugogodišnja kreativna direktorka američkog magazina "Vog", za kristi Tarlington je rekla da je "najlepša žena na svetu".

IMA 57. GODINA, IZGLEDA NEVEROVATNO: Sandra Bulok u odelu kakvo još niste videli! (FOTO)

Kristi Tarlington
foto: Profimedia

Što se tiče njenog ljubavnog života, Kristi je u braku sa američkim glumcem Edvardom Bernsom, sa kojim ima i dvoje dece.

Ono što je interesantno jeste da se slavna manekenka danas često ne pojavljuje u javnosti. Međutim, jednom kada kroči na ulice Njujorka, objektivi kamera okrenuti su ka njoj.

Tako je Kristi nedavno slikana u šetnji, a za tu priliku nosila je bež komplet koji je uparila sa crnim baletankama. Svoj prefinjeni izgled upotpunila je jednostavnom šminkom i puštenom kosom koja je padala iza njenih leđa.

Kako vam se dopada kako je izgledala?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs