KOJA JE VAMA LEPŠA?

SRPSKA MODNA IKONA ZASENILA JE IZGLEDOM I SOFIJU VERGARU: Obe ponele istu haljinu na različit način -TAMARA IZDOMINIRALA

Tamara Kalinić u kožnoj haljini oduševila Milan, ponela je na neverovatno efektan način uz vrlo sveden nakit i minimalno šminke.

Moda
13:56h Autor:
SRPSKA MODNA IKONA ZASENILA JE IZGLEDOM I SOFIJU VERGARU: Obe ponele istu haljinu na različit način -TAMARA IZDOMINIRALA
Tamara Kalinić u kožnoj haljini oduševila Milan, Foto: Profimedia

Naša najpoznatija modna influenserka Tamara Kalinić pleni izgledom od Milana, Londona do Njujorka. U samo nekoliko dana imala je brojne događaje, a svaki put se pojavila savršeno stilizovana, te je svoju kreativnost pokazala na delu. Trenutno se nalazi na nedelji mode u italijanskoj prestonici, a odevnom kombinacijom za "Starbucks večeru" poznatih napravila je pravu pometnju u svetskom džet setu.

Tamara Kalinić
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Za tu svečanu priliku je odabrala nežnoroze kožnu haljinu, koja je pravi hit među poznatim damama. Model je veoma zanimljivog kroja, a dekolte je u prvom planu. Ceo autfit je upotpunila zanimljivim papučama u istoj boji, sa providnim dodacima, kao i krem malom torbom. Dok su njeni dobro poznati talasi dali posebnu draž romantičnoj kombinaciji.

Sofija Vergara
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa druge strane slavna Kolumbijka Sofija Vergara je ponela istu haljinu samo u braon boji nekoliko dana pre Tamare, kada je ižla na večeru za Dnas zaljubljenih sa svojim partnerom Maganijelom. Ali, ukoliko sudimo po komentarima na društvenim mrežama, naša influenserka ju je ponela na mnogo bolji način, iako su komplimenti stizali i na račun glumice.

Naime, pripadnice lepšeg pola su primetile da haljina mnogo atraktivnije izgleda ako nije pribijena uz telo, baš onako kako je Tamari i stajao, te da neutrale cipele i tašna još više ističu ovaj ženstveni modela.

Još savršenih stajlinga Tamare Kalinić možete pogledati u galerij ispod:

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs