LUSKUZ U DUBAIJU

NAŠA NAJPOZNATIJA INFLUESERKA U ZAGRALJAJU SA NAOMI KEMBEL: Ovako je Tamara Kalinić proslavila Novu godinu

Tamara Kalinić je sa svojim izabranikom proslavila Novu godinu sa nekim od najuticajnijim ljudima iz sveta mode.

Vip priča
Autor:
NAŠA NAJPOZNATIJA INFLUESERKA U ZAGRALJAJU SA NAOMI KEMBEL: Ovako je Tamara Kalinić proslavila Novu godinu
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedna od najpoznatijih influeserki iz domena mode u Srbiji je već godinama -Tamara Kalinić, koja je ovu Novu godinu provela u društvu svog izabranika, italijana Filipa i nekim od najznačajnijih ljudi iz sveta mode. Tamara je glamuroznu noć odlučila da provede u Dubaiju, na luksuznim partiju koj je organizovao milijarder - Umar Kamani.

Ovaj događaj je okupio sam svetski džet set iz modne industrije, a među zvanicama su se tu našli i Naomi Kempbel, reper Dža Rul, Stivi Meki, Mona Monika Katan i mnogi drugi...

Tamara Kalinić već više od deset godina važi za jednu od najuspešnijih domaćih influserki i blogerki, koje se bave modnom industrijom ima čak 1.4 miliona pratilaca na Instagramu.

Tamara se za ovu priliku obukla u crno od glave do pete, dok je Naomi Kempbel izabrala belu skupocenu Aleksander Mekvin haljinu sa dugačkim ogrtačem iste boje.

Tamara je identite svog dečka otkrila pre nešto više od godinu dana. Filipo radi kao menadžer za nekoliko svetskih brendova, a prepoznatljiv je po istančanom malo pomerenom stilu, dugačkoj kosi koju nosi vezanu i dugačkoj bradi. Oni su pre samo nekoliko dana na njenom kanalu na Jutjubu otkrili njenim fanovima kako su se upoznali i zaljubili.

Naime, sreli su se na jednom modnom događaju na kojem ju je on odmah pozvao na večeru.

Domaćin žurke je bio milijarder Umar Kamani. On ima svega 34 godine, a pre jedne decenije sa bratom osnovao kompaniju "PrettyLittleThing", čija ime je nosila i ova žurka. Njihov otac Mahmud Kamani, vlasnik je kompanije "Boohoo", koja je isto kao "PrettyLittleThing", poznata po velikoj ponudi jeftine odeće.

Tamara je poznata kao ambasador modnih brendovea kao što su "Bottega Veneta", "Louboutin" i "Prada" i dr., a tokom 2021. godine zaradila je 681 hiljada dolara samo od brenda "Bottega Veneta".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs