BAJKERKE

OVO SU NAJMODERNIJE ČIZME OVE JESENI: Ako ih budete nosili na ovih 5 načina izgledaćete kao MODNA IKONA

Ovo je jedini par obuće koji vam je potreban ove zime.

Moda
Autor:
OVO SU NAJMODERNIJE ČIZME OVE JESENI: Ako ih budete nosili na ovih 5 načina izgledaćete kao MODNA IKONA
Elsa Hosk, Foto: Instagram / Hoskelsa

Modna kuća Miu Miu je ponovo je ubola kada je reč o dizajnu. Nije ih ona osmislila ali uspela je da im vrati popularnost tako što ih je uvrstila u svoju kolekciju za jesen-zimu 2022. Nema sumnje da će bajkerske čizme biti svuda, pa ako se i vama dopadaju, donosimo ideje na koje sve načine možete da ih mosite.

Uz kožni mantil

Bajkerske čizme su stvorene da se nose sa kožnom jaknom ili mantilom, u to nema sumnje. Dugi mantil u stilu filma Matriks je takođe jedan od najvećih modnih trendova za jesen 2023. gofine, pa možete spojiti dva komada koja su u trendu i tako postići savršen autfit.

Uz maksi-suknju

Maksi suknja je idealna za posao, a uz bajkerske čizme dobiće neočekivani obrt. Samo je bitno kako stilizujete ova dva naizgled nespojiva komada – uz predmenzioniranu jaknu ćete dobiti odgovarajuću estetiku, kako nam je pokazala influnserka Džidži.

Uz klasičnu belu košulju

Bela košulja je zaista najpotrebniji komad koji svaka žena mora da ima u svom oranu, a još kada se spoji sa bajkerskim čizmama - postiže se taj neverovatno kul efekat.

Uz džemper-haljinu

Evo jednog jednostavnog stajlinga sa bajkerskim čizmama, koji će uz prave aksesoare izgledati vrhunski. Svoju udobnu i toplu džemper-haljinu uparite sa kožnom jaknom, a neka vam dokolenice pomalo vire iz čizama za prelep stilski trik.

Uz farmerke

Po uzoru na uvek fenomenalno obučenu manekenku Elsu Hosk, za svaki dan trendi bajkerske čizme jednostavno navucite preko farmerki, ušuškajte se u kožnu jaknu, džemper i stavite kapu, zgrabite svoju omiljenu kafu – i spremni ste za gotovo sve prilike.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs